Koken was nog nooit zo leuk als met de Tefal Unlimited serie. De braadpannen en kookpotten zijn voorzien van de nieuwste technologieën om telkens weer perfecte resultaten af te leveren. We namen de proef op de som in de Cuizine.be testkeuken.

Tefal staat symbool voor de beste anti-aanbaklaag. En dat is met deze Unlimited reeks niet anders. De potten en pannen ogen duurzaam en robuust. Ze liggen stevig in de hand en hebben een hoogwaardige afwerking. De anti-aanbaklaag bevat geen schadelijke stoffen en is daardoor 100% veilig.

De bodem bestaat uit een ultraversterkte structuur en een met Titanium verrijkte beschermlaag. De combinatie van deze gloednieuwe anti-krassenlaag en de basis van extra dikke Thermo-Fusion+ stelt ook in onze testkeuken niet teleur. De bak- en kookresultaten zijn telkens weer perfect, zonder aanbranden of aangekoekte restjes. Afwassen is kinderspel.

De hele Unlimited reeks is daarenboven uitgerust met de “Thermo-signal”: bij het bereiken van de optimale temperatuur verdwijnt de zandloper en kleurt de cirkel in het midden van de bodem gelijkmatig rood. Zo weet je meteen wanneer de pan heet genoeg is om je steaks aan te schroeien.

Handig is ook dat de potten en pannen geschikt zijn voor alle warmtebronnen. Zowel elektrisch en gas als inductie zijn mogelijk. Ze mogen daarenboven in de oven tot 175 graden. Goed voor gegratineerde kaas of om de pannenkoeken warm te houden.

De Tefal Unlimited reeks is een must in de keuken. Stressvrij koken en weinig afwas: We tekenen ervoor!

Hieronder vind je alle Unlimited producten en hun dichtsbijzijnde verkooppunt in jouw buurt!

Klik hier om producten in te laden

Reageer