Fritel slowcooker

Hoe graag we bij Cuizine.be ook koken, de realiteit is dat we meestal maar even tijd hebben, tussen werk, sporten en de kinderen door. Stoofpotjes en traag gegaarde gerechten staan daardoor nog maar zelden op tafel. Daar komt nu verandering in! De Fritel Slowcooker belooft langzaam koken toegankelijk te maken. Eerst zien en dan geloven natuurlijk, en dus namen we de proef op de som.

Design en gebruiksvriendelijkheid

Het eerste dat in het oog springt, is het elegante ontwerp van de Slowcooker. Het “diamond design” in glanzend zwart zorgt meteen voor een vleugje luxe in onze keuken. De Slowcooker bestaat daarnaast uit een uitneembare keramische kom die zo op tafel kan, en een stevig glazen deksel. Het toestel heeft een thermostaatknop met 3 standen, cool touch handvaten en antislipvoetjes.

Werkwijze

We besluiten een authentieke Hongaarse goulash te bereiden. Zoals aangeraden in de handleiding bakken we het vlees vooraf kort aan in de pan. Nadien gaan eerst de groenten en smaakmakers, en dan het vlees in de Slowcooker. Enkel nog bouillon toevoegen, en we zijn al klaar: het toestel doet vanaf nu het werk voor ons. We zetten de thermostaat op low en laten de goulash 8 uur lang sudderen. Het resultaat is héérlijk: botermalse stukjes vlees in een rijke saus, en dat zonder ook maar één keer te roeren.

Alleen maar voordelen!

Het is duidelijk: de Slowcooker maakt koken makkelijk en haalbaar voor iedereen. Je hoeft de dag voordien enkel de groenten te snijden en eventueel het vlees aan te bakken. ‘s Ochtends doe je alles in de kom en schakel je de Slowcooker in. Wanneer de werkdag erop zit, heeft je huis zich gevuld met heerlijke aroma’s, en staat je avondmaal klaar. Als je nog niet meteen aan tafel schuift, kan je de warmhoud-functie inschakelen.

Fritel slowcooker
Smakelijk!

Ook na afloop blijven de inspanningen beperkt: geen aangekoekte restjes of verbrande randjes. Deksel en kom kunnen rechtstreeks in de vaatwas. De buitenzijde hoef je enkel maar schoon te vegen met een vochtige doek en kan zo weer in de kast.

De Fritel Slowcooker maakt koken een koud kunstje: je moet helemaal geen keukenprins(es) zijn om er de meest heerlijke gerechten uit te toveren. De bediening is kinderspel en ook de reiniging achteraf vraagt weinig inspanning. De Fritel Slowcooker is dan ook de perfecte metgezel voor elke drukbezette foodie die smaak en design hoog in het vaandel draagt.

Wil je weten waar je deze slowcooker van Fritel kunt aankopen?

Klik hier om producten in te laden

Reageer