Le Creuset heeft haar braadpannen uitgerust met een vernieuwde antikleeflaag. Daarmee zijn ze nóg betrouwbaarder en duurzamer dan voorheen. Wij namen de le Creuset koekenpan van 24 cm mee in onze testkeuken.

Wat meteen opvalt, is dat de pan licht en makkelijk hanteerbaar is. Het roestvrijstalen handvat is ergonomisch en wordt minder snel warm. De pan zelf bestaat uit 6 resistente lagen en een drievoudige antikleef coating zonder schadelijke stoffen.

Het oppervlak heeft een fijne textuur en geleidt de warmte perfect. Daardoor kan je makkelijk caloriearm koken met weinig of geen vetstof. Daarnaast zorgt de antiaanbaklaag er ook voor dat fragiele ingrediënten, zoals vis of groenten, heel precies bereid en makkelijk omgedraaid kunnen worden.

De pan heeft hoge wanden en is dus extra veelzijdig. Groentebereidingen, stoofschotels en vleesragout: je kan ze er allemaal makkelijk in klaarmaken. De pan is daarenboven geschikt voor alle warmtebronnen, en is bestand tegen temperaturen tot 260 °C. Grote stukken vlees kunnen rechtstreeks op de pan in de oven, zonder dat je ze eerst nog in een ovenschaal moet scheppen.

Dat de antiaanbaklaag zo goed zijn belofte nakomt, maakt de pan ook extra makkelijk in onderhoud: zonder schrobben afwassen met de hand, of reinigen in de vaatwasser.

De geavanceerde, verbeterde antikleeflaag van Le Creuset levert keer op keer topprestaties. Wij zijn fan!

Klik hier om producten in te laden

Reageer