Zwilling zet haar messenexpertise nu ook in voor de nieuwe Enfinigy Table Blender. Het kruismes met speciale gekartelde rand en piranhatanden zorgt keer op keer voor het fijnste mixresultaat. Cuizine.be is alvast overtuigd na een uitgebreide test.

De Zwilling Enfinigy reeks kenmerkt zich door strakke lijnen en een tijdloos design. De Table Blender combineert dit stijlvol uiterlijk met een krachtige motor en de gekende Zwilling messenkwaliteit. De grote mixbeker heeft een inhoud van maar liefst 1,4 l, wat het toestel erg veelzijdig maakt. Getuige daarvan zijn de 5 automatische programma’s: pulse, smoothie, cocktail, ijs fijnmalen en schoonmaken. Daarnaast zijn er nog 7 handmatige standen, zodat je altijd het gewenste resultaat bekomt.

Wij testen de Table Blender uitgebreid voor de meest uiteenlopende bereidingen. Zo is de Pulse-stand bijvoorbeeld perfect om noten te malen tot ze nét de gewenste textuur hebben. Met de smoothie stand kunnen we zonder problemen een romig fruitdrankje zónder stukjes malen. En om de werkweek goed af te sluiten malen we eerst wat ijs fijn, om nadien een snelle margarita te mixen. Het is duidelijk dat deze blender alles aan kan.

Bijkomend voordeel is dat hij erg makkelijk schoon te maken is. De mixbeker reinigen we snel door hem te vullen met water en een drupje afwasmiddel en de schoonmaakstand in te schakelen. Het maatbekertje, de stamper en het deksel mogen in de vaatwas.

Handig is ook het veiligheidssysteem. De blender werkt enkel als het deksel en de beker goed vergrendeld zijn. Geen ongelukjes met een volgespat aanrecht dus. De bediening is eenvoudig en intuïtief: met één draai aan de knop schakelen we makkelijk over van de ene stand naar de andere.

De Zwilling Enfinigy Table Blender is een veelzijdig keukenapparaat, met krachtige motor en vlijmscherp mes. Zijn minimalistisch design past in elke keuken.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer