Verse wafels bakken zonder gedoe: dat is wat de Top Fill Waffle Maker van Fritel belooft. En nadat ik het toestel enkele weken uitgeprobeerd heb, kan ik bevestigen: dit ingenieuze wafelijzer maakt al zijn beloften waar. Wafels bakken wordt kinderspel.

Dit nieuw toestel van Fritel heeft één groot verschil met een standaard wafelijzer: je vult het bovenaan, zonder het te openen. En net daardoor is het zo gemakkelijk in gebruik. Geen gemors, geen halfgevulde wafels of overlopend ijzer, geen stress om het toestel zo snel mogelijk te draaien.

De eerste keer dat ik de Top Fill Waffle Maker test, maak ik dikke, Amerikaanse ontbijtwafels. Het recept staat in de gebruiksaanwijzing. Ik volg de instructies tot op de letter en het resultaat is ernaar: perfect gegaarde wafels met een fijne smaak.

Als je wilt gaan bakken, verwarm je het toestel eerst voor op de gewenste stand. Er zijn 5 verschillende temperatuurniveaus. In de meeste gevallen zal je het hoogste niveau gebruiken, maar bij minder traditionele recepten kan een lage temperatuur handig zijn.

Eens het toestel voorverwarmd is, springt het lampje op groen en weerklinkt een geluidssignaal. Nu kan je de bijgeleverde maatbeker vullen met beslag, en deze in de brede vulopening gieten. Eens de wafel klaar is, klinkt er opnieuw een geluidssignaal. Zo zijn alle wafels gelijkmatig gebakken. Handig is ook dat je meteen 4 wafels tegelijk bakt.

Tijdens het bakken kan het beslag soms wat opborrelen uit de vulopening. Ook daarvoor heeft Fritel een oplossing voorzien: het opvangbakje zorgt ervoor dat het wafelijzer schoon blijft. Reinigen is trouwens erg eenvoudig: gewoon schoonvegen met een vochtige doek, en de Top Fill Waffle Maker is weer klaar voor gebruik.

Fritel maakt perfecte wafels bakken bereikbaar voor iedereen! Zie hieronder voor jezelf hoe eenvoudig het is!

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer