Isen Lijnzaadmolen Peugeot

Gezond eten stond nog nooit zo hoog op de agenda als nu. De superfoods, exotische bessen en havermoutontbijtjes zijn niet meer weg te denken uit ons weekmenu. De Isen Lijnzaadmolen van Peugeot is daarbij een handig keukenhulpje. Cuizine.be nam de proef op de som en probeerde de molen zelf uit.

Peugeot is al langer gekend voor haar kwalitatieve peper- en zoutmolens. Met de nieuwe Isen Lijnzaadmolen spelen ze in op de markttrend van gezonde voeding. De molen heeft een kenmerkend design meegekregen. De behuizing is gemaakt uit berkenhout uit de Franche Comté. En het deksel uit roestvrij staal heeft een verfijnde koepelvorm en robuuste hendel.

Lijnzaad vraagt om een eigen molen

Het maalwerk van de molen is speciaal ontworpen voor de specifieke eigenschappen van lijnzaad. En dat merk je meteen. De zaden worden zorgvuldig uit hun omhulsel geduwd. Die kan de maag immers moeilijk verteren. De zaden zelf hebben heel wat gezondheidsvoordelen: ze bevatten veel vezels, werken cholesterolverlagend en zijn rijk aan omega 3.

De molen schoonmaken gaat zonder problemen: na het verwijderen van de hendel, kunnen we het maalwerk onderaan eenvoudig losklikken. Met het bijgeleverde schoonmaakborsteltje vegen we de vastzittende zaadjes makkelijk weg.

Met de Isen Lijnzaadmolen van Peugeot kunnen we telkens de juiste hoeveelheid lijnzaad malen. Dat is extra praktisch, omdat gemalen lijnzaad niet lang bewaard. De goede eigenschappen komen daardoor rechtstreeks in onze ontbijtkom terecht. Handig!

Kom via Niwzi.be te weten waar je deze super lijnzaadmolen kunt bemachtigen!

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer