Een pan die alles kan… Wie wil dat nu niet? Greenpan belooft met de Omnicooker alvast een kooktoestel dat 10 verschillende functies combineert. Benieuwd of ze die belofte ook kunnen waarmaken? Wij namen de proef op de som.

De Greenpan Omnicooker is een multifunctioneel keukenapparaat dat voor zowat alle
kooktechnieken gebruikt kan worden. Of je nu wilt wokken, rijst koken of vlees
dichtschroeien: hij kan het allemaal.

Het gebruik is vanaf de eerste kennismaking heerlijk eenvoudig: gewoon een programma selecteren en de Omnicooker klaart de klus voor jou. Het toestel kiest automatisch de juiste temperatuur en kooktijd, en past die tijdens het kookproces zelfs intuïtief aan. Terwijl de Omnicooker een stoofpotje bereidt, heb jij je handen vrij.

Wat bij ons meteen in de smaak viel, is de grootte van de binnenpan met PFAS-vrije
antikleeflaag. Die heeft een inhoud van 5,6 liter: genoeg voor wel 8 eters! Hij doet het dan ook prima op een etentje. De pan is daarenboven snel op temperatuur door het gegoten verwarmingselement, en dus uiterst energiezuinig.

Ook handig: het toestel wordt geleverd met een stoominzet. Zo kan je met de Omnicooker ook groenten, vis en zelfs Japanse gyoza stomen. Met zijn tijdloos design staat hij trouwens erg mooi op het aanrecht.

De Greenpan Omnicooker is een alles-in-één kooktoestel dat met één druk op de knop een volledige maaltijd kan bereiden. Veelzijdig en efficiënt: de ideale combinatie!

Klik hier om producten in te laden

Reageer