Met de FRESHMILL HerbZ heb je altijd verse kruiden bij de hand. Je vult het handige molentje met je favoriete kruiden en bewaart hem tot gebruik in de diepvries. Wat vers gehakte basilicum door de spaghettisaus, koriander bij de curry of peterselie over je maaltijdsalade? Geen probleem voor de FRESHMILL: even draaien en klaar! Cuizine.be testte de Freshmill zelf uit en was meteen overtuigd.

FRESHMILL tegen voedselverspilling

Hoeveel keer vind je op het einde van de week geen vergeten bakje kruiden achteraan de koelkast? Met de FRESHMILL is dat nu verleden tijd. Verse kruiden gaan rechtstreeks in het molentje en de diepvries. Je hoeft ze zelfs niet te snijden. Na enkele uren is de molen al gebruiksklaar. Hij levert fijn gesneden kruiden, en dat keer op keer. De FRESHMILL kan tot 20 porties bevatten.

Eenvoudig in gebruik

Om de molen te vullen, maak je het deksel en het raderwerk los. Dat gaat makkelijk door een handig kliksysteem. Er kunnen ongeveer 40 g verse groene kruiden in. Munt, bieslook, dragon, peterselie, basilicum: het kan allemaal. Zorg wel dat de blaadjes niet meer nat zijn: anders krijg je ijsvorming. Op het deksel kan je een meegeleverd etiket schuiven.

Langer bewaren

Kruiden kan je op deze manier verschillende maanden bewaren in de diepvries. Dat is een veelvoud van industriële kruiden, waaraan dikwijls oliën zijn toegevoegd. Met de FRESHMILL weet je wat je eet: pure kruiden zonder toevoegingen, vers uit de winkel of eigen tuin. De smaak blijft ook beter bewaard omdat je ze niet fijnhakt voor het invriezen. De molen is daarenboven eenvoudig te reinigen: na gebruik volstaat afspoelen onder de kraan.

De FRESHMILL HerbZ is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Wij hebben er alvast enkele aangeschaft. Vanaf nu nooit nog verwelkte kruiden in onze koelkast!

Bekijk de verkooppunten van deze keuken essential:

Reageer