Met Gefu wordt koken een leuk en creatief proces. Het Gefu keukenmateriaal is namelijk moeiteloos te bedienen en maakt het kookproces kinderspel. Dat bespaart ons weer waardevolle tijd!

 

De multi-versnijdende SPEEDWING

De Speedwing is een heus multi-talent en werkt volledig zonder elektriciteit. Hij versnijdt in een mum van tijd fruit, groenten, noten, uien of vis. Wij vinden het de perfecte tool om (gezonde) dips mee te maken! Of wat dacht je van een dessertje? Het trekkoordmechanisme met ergonomische handgreep maakt het gemakkelijk te bedienen. Het snijinzetstuk met twee gebogen messen is gemaakt van Japans bladstaal en klaart dus moeiteloos elke klus!

Klik hier om producten in te laden

Snijd fruit en groente met de FLEXICUT

De Flexicut is in eerste instantie bijzonder flexibel. Smakelijke aardappelwiggen of krokante groentesticks? You got it! Het is daarbij ook handig om fruit in kwartjes of achtsten te snijden. Kies voor het mesinzetstuk of het centreerinzetstuk voor smallere fruit of groentestukken. Het handigste vinden wij de snijmarkeringen voor lange groenten zoals wortel of komkommer!

Klik hier om producten in te laden

Snel snijden met Rapido

Je hebt snel, sneller en dan heb je Rapido. Deze snijmachine maakt het mogelijk om zo snel en ‘proper‘ mogelijk dingen te versnijden in de keuken. De Rapido produceert 4mm dikke plakjes fruit en groente met een speciaal gekarteld Japans mes. De transparante container verzamelt de schijfjes rechtstreeks. Snel gelijkmatig gesneden plakjes in een oogwenk!

Klik hier om producten in te laden

Ontdek ook de andere handige nieuwe Gefu tools op Niwzi en klik hier!

 

 

 

Reageer