Stond je met Kerst al boven de kookpotten te dampen om een feestmaal voor te schotelen en ben je je hoofd aan het breken over het menu voor oudejaar? Het is mogelijk om jouw gasten actief te laten (mee)koken zonder dat ze het zelf merken! We geven onze beste tips prijs, zodat jij lekker kunt meegenieten van het feest.

Aperitief

Met de Oslo Partyclette ToGo van Boska kun je niet missen! Klein van formaat en gemakkelijk uit handen te geven. Het pannetje wordt warm gemaakt en gehouden door enkele theelichtjes, de mogelijkheden zijn breed. Met wat versnipperde lente-uitjes, spekjes, Provençaalse kruiden of bieslook bij de hand, kun je toastjes of stukjes stokbrood in een handomdraai beleggen en uitdelen. Smullen maar!

Klik hier om producten in te laden

Hoofdgerecht

Fondue in al zijn facetten

Krijg je maar niet genoeg van fondue? Dan zal deze slimmerik jouw hartje doen sneller slaan. Fritel stak zijn fonduestel in een nieuw jasje en sluit geen enkele mogelijkheid uit: shabu shabu, sukiyaki, Chinese fondue, Zwitserse kaasfondue of een chocolade fondue. Het is allemaal mogelijk! En wie zijn stukje vlees/brood kwijt is, moet de afwas doen!

Klik hier om producten in te laden

Gourmet of raclette?

Espressions past zijn toestellen aan aan jouw manier van tafelen: knus aan een ronde tafel of netjes op een rij? Heb je een extra lange tafel en verschillende Espressions toestellen, dan kunnen deze zelfs aan elkaar gekoppeld worden. Aan jou de keuze waar je de pannetjes wil hebben!

Klik hier om producten in te laden

Pizza op bestelling

Voor de ene mét olijven en de ander eerder met een berg mozzarella? Zet de pizzabakker van Domo op tafel en laat iedereen zijn eigen pizza samenstellen en afbakken. Makkie!

Klik hier om producten in te laden

Wanneer je maar niet kunt kiezen

Dan komt Solis aangerend. Met hun Combi Grill 3 in 1 ga je voor raclette, gourmet, tafelgrill, vleesfondue of alles-in-1.

Klik hier om producten in te laden

Dessert

Ook hier laat Boska jou niet in de steek. Met een stijlvol koperen onderstel smelt je de chocolade ‘au bain marie’. Dippen maar!

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer