In de zomer is er bijna niets fijner dan buiten genieten van het zonnige weer. Of het nu gaat om een ​​tuinfeest met vrienden en familie, een barbecue met de buren of een picknick voor twee, een lekker drankje mag niet ontbreken. Maar ook voor insecten is de je drankje erg verleidelijk. Om te voorkomen dat wespen, bijen, vliegen enz. in je glas kunnen komen, sluit u deze gewoon af met deze praktische deksels. Maar ook voor warme dranken zijn de deksels handig, want die blijven langer warm als ze afgedekt zijn.

Door zachtjes op het deksel te drukken zuigt het en biedt het perfecte bescherming. Het bijzondere aan de glasdeksels zijn de unieke motieven die ze tot een bijzonder cadeau maken. Door de verscheidenheid aan verschillende figuren vindt iedereen het perfecte deksel voor zichzelf.

Beach control

 

Het nieuwste trio van de “My Lid” collectie van Lurch bestaat uit echte helden. Het team bestaat uit de attente Willy Watcher, de behendige Linda Lifesaver en de coole Bobby Board. Met deze drie voel je je echt veilig op het balkon, in de tuin, op het terras en op het strand.

Multicolor Hart

Bescherm je drankje van vervelende insecten in de zomer met deze leuke siliconen beschemhoesjes voor glazen.

Beschikbaar in een set van drie kleuren met leuk hartjes detail

In Space

 

 

 

 

Deze schattige space figuren helpen je om de drankjes van je kids te beschermen. Geef toe, ze zien er toch geweldig uit

Splash boys and girls

Maak kennis met deze stoere kanjers: de krachtige Bruno Bombe, de brutale Freddy Freestyle en de relaxte Arne Anker. Je metgezellen op het balkon, in de tuin en op het terras.

Dit zijn de drie  knappe  meiden uit de collectie “Splash Girls”. Het trio bestaat uit de dappere Monika, de elegante Elena en de avontuurlijke Rita Slide. De zomer op balkon, tuin en terras kan beginnen!

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer