De'Longhi ECAM_550.55.SB_AMB

Perfecte koffievariaties en melkdranken

Niet elke soort koffie is gelijk qua smaak en textuur. Waar vroeger standaard voor koffiemelk werd gekozen is er nu een breed assortiment aan plantaardige melkdranken beschikbaar.

Wil je afwisselen tussen verschillende soorten melk? Geen probleem met de nieuwe PrimaDonna Class van De’Longhi.

De'Longhi_ECAM_550.55.SB_SXMet dit toestel tover je je keuken om tot een hippe koffiebar waar je als een echte koffieliefhebber volledig je ding kan doen met slechts 1 druk op de knop. Dankzij de veelzijdigheid van het moderne toestel kun je elke dag beginnen met een ander heerlijk zelfbereid drankje met verschillende soorten melk. Bovendien is het moderne Italiaanse premium design van het toestel een blikvanger in elk interieur!

De koffietrend van het moment

Melk is geen must: alternatieve melkdranken zijn hip! Dankzij het uniek en gepatenteerd LatteCrema systeem van De’Longhi kun je de klassieke koemelk vlot vervangen door plantaardige melksoorten. Het systeem werkt perfect met alternatieve soorten zoals sojamelk, amandel- en rijstmelk. Ideaal voor iedereen die wil afwisselen tussen de verscheidene gezonde melkalternatieven!

Klik hier om producten in te laden

Zorgeloos genieten zonder suikers en cholesterol

Alternatieve melksoorten hebben vaak een lager gehalte aan suikers en vetten waardoor ze winnen aan populariteit tegenover ‘gewone’ melk. Ze zijn plantaardige varianten en bevatten hierdoor ook minder verzadigde vetten. Van je heerlijke Cappuccino of Latte Macchiato kun je nu dus zorgeloos genieten zonder je druk te maken over je cholesterol.

Tips om jouw koffie met een alternatieve melkdrank te maken!

Rijstmelk for the win!

Rijstmelk biedt heel wat voordelen! Het bevat weinig vet, meer koolhydraten dan dan gewone melk en minder eiwitten dan sojamelk. Een ander interessant kenmerk van rijstmelk is dat het geen cholesterol bevat. De melk is ideaal om je cholesterolwaarde te doen dalen. Wist je trouwens dat je lichaam helemaal geen cholesterol uit voeding nodig heeft? Rijstmelk is van nature lekker zoet.

De lekkerste én gezondste koffie met De’Longhi en sojamelk

Sojamelk is één van de populairste zuivelalternatieven om aan je koffie toe te voegen. In tegenstelling tot koemelk is sojamelk van nature vetarm en bevat ook deze melkvervanger geen cholesterol. Wist je trouwens dat in landen waar sojaproducten een belangrijk deel uitmaken van de dagelijkse voeding het risico op hartkwalen minimaal is?

Ontdek de voordelen van amandelmelk

Minder calorieën en de ideale vervanger van koemelk! Amandelmelk is rijk aan vitaminen en bevat net als rijstmelk geen cholesterol. Het fijne aan amandelmelk is dat het dezelfde structuur heeft als ‘gewone’ melk waardoor je de 2 op dezelfde manier kunt gebruiken. Daarnaast bevat amandelmelk ook nog eens minder calorieën dan sojamelk. De perfecte melkvervanger dus!

Reageer