Het najaar is de uitgelezen tijd om de fondue, raclette of andere funcooking vanonder het stof te halen. Juist daarom zetten we de meest sfeervolle raclette- en fonduetoestellen nog eens op een rijtje. Zo schaar je met succes de ganse familie rond de tafel!

Solis funcooking

De Combi Grill 3 in 1 bestaat in verschillende uitvoeringen maar het principe blijft gelden. Je kunt met laag één van heerlijke raclette genieten terwijl groente, vlees en vis garen op plaat twee. De derde laag is dan weer een fonduepan met spatbeschermer. Perfect voor een groot gezelschap!

Klik hier om producten in te laden

Cookut Lumi tafelraclette

Sfeervol tafelen – dat is mogelijk met de Lumi tafelraclette van Cookut. De gezellige “kaarsjesraclette” bestaat uit vier miniatuur éénpersoonsraclettes die eenvoudigweg werken op theelichtjes.

lumi-cookut

Klik hier om producten in te laden

Boska’s glamoureuze fondue

Eén ding is zeker: Boska kent kaas als geen ander! Daarom is deze knappe koperen fondueset niet enkel een streling voor het oog, maar ook een uiterst performant tafelaccessoire. Geschenkidee? Check!

Klik hier om producten in te laden

De meest multifunctionele raclette

Met Fritel’s raclette kun je nog veel meer dan een stukje kaas smelten. Pas de hoogte aan en gebruik ‘m voor het afbakken van mini-pizza’s of het afwerken van een crême brûlée. Je kunt ‘m helemaal demonteren en gewoon opbergen in de kast.

Klik hier om producten in te laden

De brandpasta van Staub

Geniet van de ultieme fondueavond met de brander voor brandpasta van Staub. Het geëmailleerde gietijzer houdt de hitte het beste vast en laat het langzaam verspreiden, dit op alle soorten vuren.

Klik hier om producten in te laden