Wie geen zin heeft in gourmet, fondue of raclette vindt vernieuwing in deze Funcooking apparaten die nét dat tikkeltje anders zijn. Wat dacht je van vetloze gefrituurde snacks? Of lijkt een zelfgemaakte hotdog jou wel iets? De meest creatieve oplossingen vind je hier.

Tefal Fry Delight: gezond bakken zonder olie

Frituur, grill, rooster of bak al je lievelingsgerechten met de Tefal Fry Delight. Zonder (of met een klein beetje) olie worden je gefrituurde hapjes een stuk gezonder – maar blijven ze even krokant als snacks uit de friteuse. Zo wordt je guilty pleasure helemaal guilt-free

Klik hier om producten in te laden

Fritel’s nieuwste raclette zoutsteen

Deze unieke raclette grill met zoutsteen uit het Himalayagebergte en omkeerbare aluminium bakplaat is een ware eye-catcher op tafel. Het Himalayazout geeft vlees of vis een bijzonder aangename structuur en een milde zoute smaak. De zoutsteen raclette wordt geleverd met zes houten spatels en zes raclettepannetjes.

Klik hier om producten in te laden

De meest sfeervolle Fritel funcooking toestellen

Deze multifunctionele bakplaat van Fritel voorziet voor elk wat wils op tafel. Geschikt voor acht personen, met een antiaanbaklaag en subtiele antislipvoetjes. Een ideaal toestel voor grote families of voor wie vaak vrienden over de vloer heeft.

De natuursteengrill van Fritel is dan weer voor liefhebbers van de steengrill. Combineer een avondje racletten met grillen op de natuurstenen bakplaat. Achteraf kun je de steengrill eenvoudig reinigen door het onderstel te demonteren en af te spoelen. De pannetjes kunnen gewoon de vaatwasmachine in.

Klik hier om producten in te laden

De Grill & Twist XL: wat dacht je van hotdogs?

Ook voor wie iets speciaals zoekt biedt Fritel een verrassende oplossing. Met de Grill & Twist XL kun je klassiek grillen, maar kun je ook brochettes, souvlaki, shaslick, spekfakkels, hotdogs en andere worstjes bereiden. Je tafelgenoten zullen er weg van zijn. Stel zelf de origineelste spiezen samen met scampi, groentjes, fruit, vlees of vis. Bon appétit! 

Klik hier om producten in te laden