philips friteuse

Frietjes bakken die tot 80% minder vet zijn dan als je ze in de traditionele friteuse klaarmaakt? Wie wil dat nu niet? Philips lanceert met zijn Airfryer XL een revolutionair toestel waarbij je op een gezondere  manier ook kan genieten van een krokante friet.

Klassiek frituren heeft heel wat nadelen: het is niet zo gezond, brengt onaangename geurtjes met zich mee en is lastig om schoon te maken.Toch genieten we allemaal graag van een vers gemaakt frietje. Voortaan kan je smullen van een verse friet zonder schuldgevoel dankzij de Airfryer XL van Philips! Bovendien kan je er veel meer gerechten in maken dan enkel frietjes.

Hoe werkt het?

Het toestel is uitgerust met de Rapid Air-Technologie, een technologie die je toelaat om via lucht te frituren. Een unieke combinatie van snel en precies circulerende hete lucht, de optimale temperatuurbalans en een grillelement, levert uiterst smakelijke eindresultaten. Deze technologie laat je toe om op een veilige en gezondere manier te frituren. Bovendien maakt het komaf met vieze geurtjes! Het eindresultaat is knapperig langs de buitenkant en lekker sappig vanbinnen. Dankzij deze technologie kan u tot 80% minder vettig uw favoriete gerechten bereiden.

 

Eindeloze combinaties

Bovendien kan je er ook andere gerechten in bereiden! U kan grillen, bakken, braden en roosteren. Maak de krokantste kippendrumsticks of de heerlijke ribbetjes en zelfs de smeuïgste cupcakes in deze Airfryer XL. U hoeft enkel op een paar knopjes te drukken en het toestel doet de rest. Is het gerecht klaar? Dan krijg je een melding. Zo kan je je kostbare tijd aan je familie en vrienden spenderen.

Bediening via touchscreen

Via een touchscreen kan je moeiteloos de gewenste temperatuur instellen en de kooktijd aanpassen. Met een inhoud van 1,2 kg kan je een gemiddeld gezin voorzien van een volledige maaltijd. Een handig receptenboekje geeft je een oneindige inspiratie! Uren poetsen na de maaltijd is helemaal niet nodig. Je kan het mandje na gebruik netjes in de vaatwasser schuiven.

Het enorme gebruiksgemak en de vele bereidingswijzes maken van dit toestel een absolute topper in de keuken. Wedden dat de Aifryer XL je beste vriend wordt?

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer