Fritel Turbo SF 4159 friteuse

Er lijkt maar geen einde te komen aan het aantal vernieuwingen in het hele friteusegebeuren. Maar goed ook, want zo kunnen we steeds veiliger, groener en gezonder genieten van een pakje friet. Ook Fritel blijft niet stilstaan. Met hun nieuwe gamma Turbo SF weten ze je zeker en vast te imponeren!

Een van de herkenningspunten van het Turbo SF-gamma, is de geslaagde retro vormgeving wat bekomen wordt door enkele elementen, zonder dat het té wordt. Daarnaast wil Fritel met dit gamma nog groener, veiliger en snellere prestaties afleveren.

Nog onbekend met Turbo SF?

Dankzij het Turbo SF-systeem wordt alle veiligheid gewaarborgd. Gevaarlijke vetspatten blijven uit den boze. Ook is er een speciale vetsmeltstand om je frituurvet op een veilige manier te laten smelten. Alles samen is het mogelijk om zo je faboriete snack tot 50% sneller te frituren aan de hand van deze friteuses.

Het gamma bewijst met verscheidene features ook ideaal te zijn voor jonge gezinnen. Zo is er de Cool Wall-behuizing, een functionaliteit die je kleine kapoenen behoedt tegen brandwonden wanneer ze met hun nieuwsgierigheid geen blijf weten.

Reinigen van de friteuse

Na het frituren zelf, moet de friteuse vaak intensief worden gereinigd, en blijft je woning soms wel dagen ook met die penetrante geurhinder zitten. Zo niet bij deze toestellen van Fritel. Door een goed afsluitend kunststof deksel, blijft de geurhinder tot een minimum beperkt. En gezien de friteuses volledig demonteerbaar zijn, en je de componenten ook in de vaatwasser kwijt, gaan er geen uren poetswerk verloren om die vetvlekken na enkele frituurbeurten weg te krijgen.

Het Turbo SF-gamma bestaat uit 4 friteuses, waaronder de Turbo SF 4159 (59,99 euro) die opvalt door zijn retro vormgeving met opvallende witte en rode toetsen.

Reageer