Snacktastic-4202-fritel

Naast de nieuwe SnackTastic met personaliseerbare functies, lanceert Fritel nu ook de MY SnackTastic 4202. Een variant speciaal voor kleine porties. Handig voor studenten die mama’s gerechten willen opwarmen of al eens een frietje met wat snacks lusten.

Ook voor singels is het toestel ideaal om eenvoudig eenpersoonsgerechten in te bereiden. Toegegeven, we hebben niet altijd evenveel zin om uitgebreid te koken en dan komt de SnackTastic van pas om in een mum van tijd en met weinig inspanning een volledige maaltijd voor te bereiden! Wat dacht je van groentjes met aardappelen en een stukje vis of vlees? Knapperige frietjes of snacks hebben ook geen geheimen meer voor de SnackTastic. En zelfs een pasta- of rijstgerecht opwarmen lukt met het grootste gemak!

Het fantastische aan de SnackTastic

Met de toestellen van de SnackTastic-lijn ga je gezonder frituren, bakken, grillen en braden. Je gebruikt immers geen vetstof en kookt zo met 80% minder vet!

Ook mooi meegenomen is dat je keuken gespaard blijft van onaangename bakgeuren. Sleuren met dure frituurolie is ook niet meer nodig, waardoor het vieze klusje om de olie te verversen tot het verleden hoort!

Benieuwd waar je de MY SnackTastic kunt vinden?

Klik hier om producten in te laden

Reageer