Of je nu alleen woont of met z’n tweetjes, een grote familie dient te bedienen of een professionele gebruiker bent; de friteuses van Frifri werden ontworpen om tegemoet te komen aan ieders wensen en eisen, zonder compromis te moeten sluiten op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

De friteuses van Frifri zijn op en top Belgisch en worden geproduceerd in Courcelles (Henegouwen).

Er wordt met professionele kwaliteitsmaterialen gewerkt: de kuipen zijn inox (304) en de korf van vertind staal.

Met het gepatenteerde bedieningspaneel en de instellingsknop aan de achterzijde zijn spatten en oliedampen verleden tijd. Veiligheid voor alles!

De Frifri friteuse is eenvoudig op te bergen dankzij de inklapbare handgreep, snoeropruimvak en opbergdeksel. Om te reinigen vergt het weinig moeite of tijd om de onderdelen uit elkaar te halen en met een warm zeepsopje. Of nog beter: de delen in de vaatwasser te stoppen.

Technologie frituren met koude zone

Het onderste deel van de kuip behoudt een lagere temperatuur om de bakresten op de bodem te houden. Hierdoor blijven verkoolde stukjes onderaan de kuip en uit jouw maaltijden! Een handig gevolg hiervan is dat de frituurolie tot 3 maal langer zuiver blijft, waardoor het olieverbruik drastisch lager ligt.

Niwzi.be stelt jouw de friteuses van Frifri hier voor!

 

 

Reageer