All I want for Christmas is… de W6 oven van Whirlpool! De W6 Collection ovens zijn namelijk uitgerust metde 6TH SENSE technologie die zorgt voor een resultaat op topniveau én dat zonder enige moeite van jouw kant. Aan de hand van maar liefst 40 vooringestelde gerechten regelt de oven het volledige bereidingsproces, zodat jij gezellig bij de gasten kan gaan zitten. And the best is yet to come: met de W6 oven bereid je tot wel 4 gerechten in & keer! Klaar voor een stressloze kerst met overheerlijke gerechten? Hieronder vind je alvast een overzicht van enkele functies:

AssistedDisplay: Eenvoudig als 1, 2, 3… or 40!

Selecteer de voedselcategorie en volg de instructies op het ineractieve scherm.

Met de W6 Collection doet de oven al het werk en kan jij lekker genieten van een glaasje wijn voordat de gasten arriveren. Het enige wat jij nog moet doen is een gerecht kiezen uit één van de 40 recepten die zijn onderverdeeld in 8 categorieën. De intuïtieve 6TH SENSE technologie stelt automatisch all parameters in en regelt het volledige bereidingsproces voor. En voilà, je bent klaar om op te dienen!

 

 

 

 

 

Cook4

Zet gerechten met een langere gaartijd eerst in de oven en voeg nadien gerechten met een kortere gaartijd toe.j

Tijdens de kerstdagen komen vrienden en familie samen om heerlijk te tafelen en nostalgische herinneringen boven te halen. De Cook4 functie maakt het mogelijk verschillende gerechten tegelijkertijd in de oven klaar te maken. Des te meer tijd heb je voor jouw familie. En het neusje van de zalm: dankzij nieuwe technologieën is er geen mix van smaken en geuren! Zet die pommes duchesses maar al klaar, want deze kerst komt er een heus feestmaal op tafel!

 

 

 

 

 

Kerntemperatuurmeter: Zo krijg je die kerstkalkoen helemaal à point!

De geïntegreerde kerntemperatuurmeter is een essentieel accessoire voor een uiterst nauwkeurige temperatuurcontrole tijdens het bereidingsproces voor een perfect resultaat.

De grootste uitdaging tijdens de kerst is zonder enige twijfel de kalkoen! De vrees van velen is een doorbakken vleesje tijdens de hoogmis van het jaar. De geïntegreerde kerntemperatuurmeter zorgt dan ook voor een uiterst nauwkeurige temperatuurcontrole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SteamSense: Wees een topchef zonder enige moeite

Koken met stoom gecombineerd met turbo hete lucht, zorgt voor een optimaal behoud van voedingsstoffen en smaken.

Geen geboren topchef, maar wel een passie en liefde voor eten? De SteamSense functie brengt voedsel op smaak dankzij de combinatie van stoom en turbo hete lucht. Ideaal voor gebraden vlees, brood en gebak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leer de toestellen van de W6 Collection én hun verkooppunten in jouw buurt kennen via niwzi.be:

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer