KitchenAid waterkoker

KitchenAid blijft er als geen ander in slagen om een gewoon saai keukentoestel in een aantrekkelijk jasje te steken. Ook deze ketel draagt onmiskenbaar de signatuur van het Amerikaanse merk. Hij vormt een prachtig koppel met eender welk vuurtype. Of je nu een gasvuur of een inductieplaat hebt, deze geslaagde ketel moét er gewoon op staan!

Z’n gezellige design katapulteert je terstond terug naar de knusse zondagmiddagen bij oma met een heerlijk stukje taart dat er eigenlijk niet meer bij kan. Hoewel de ketel een dik buikje heeft, doet dit toch geen afbreek aan het elegante design van dit prachtige item.

De ketel kan een kleine twee liter bevatten, en door het makkelijk afneembare deksel, kan je hem ook moeiteloos bijvullen of reinigen. De temperatuur kan je zelf eenvoudig instellen, en eens die bereikt is, dan is het tijd om te slurpen van die tongstrelende thee of heerlijke koffie.

Het handvat ligt goed in de hand en is bovendien ook voorzien van een knop waarmee je zelf kan beslissen hoeveel water uit de ketel moet komen. Beschikbare kleuren: rood, zwart, amandelwit en inox.

Klik hier om producten in te laden

Reageer