Het Nederlands merk Etna vertaalde de laatste lifestyle- en kooktrends naar een nieuwe collectie keukenapparaten. Ze presenteerden hun visie op de keuken anno nu; een plek waar mensen samenkomen om gezellig te koken en te eten, waarin duurzaamheid en kwaliteit ook een belangrijke rol opnemen. Dat resulteerde in een collectie die opvalt door haar duurzame functionaliteiten, stoere industriële looks en warme retro details. We zetten de meest opvallende noviteiten graag op rij:

Retro cool koelen

Na de succesvolle introductie van de collectie Retro design koelkasten, introduceert Etna een aantal nieuwe uitvoeringen in de trendkleuren van de komende seizoenen. Denk aan Sea Breeze Green, Bronze Tequila Sunrise en Grand Caramel Coffee. In totaal worden er in deze serie 9 nieuwe ‘smaken’ geïntroduceerd. De koelkasten zijn van binnen ook helemaal van nu: energiezuinig en met slimme features die ervoor zorgen dat voedsel zo lang mogelijk vers blijft. Dit allemaal om meer gemak en duurzaam te bieden in de keuken.

Klik hier om producten in te laden

Industrial retro afzuigkappen

In het verlengde van de Retro koelkasten collectie, lanceert Etna een serie recirculatie afzuigkappen met een industriële retro look. Stoere kubussen met ronde hoeken met een matte finish in zwart, crème of groen in dezelfde RAL kleuren als de koelkasten.

De Etna afzuigkappen hebben een afmeting van 45×45 cm, 4 standen en een afzuigcapaciteit van 650m³ per uur. De afstandsbediening vergroot het bedieningsgemak en is magnetisch, waardoor deze eenvoudig op de afzuigkap kan geplaatst worden.

Mix & Match kubiek oven lijn

Met de vernieuwde lijn ovens en magnetrons zorgt Etna voor een echte designmatch. De verschillende apparaten hebben identieke displays en dezelfde dashboardhoogte. Hierdoor zijn ze zowel verticaal als horizontaal stijlvol te combineren. De gehele line-up zal, naast RVS, ook in matzwart verkrijgbaar zijn. Om het gebruiksgemak te verhogen is de inhoud en het bakoppervlakte vergroot. Het schoonmaken van de oven is ook vereenvoudigd: alle modellen beschikken nu over gemakkelijk demonteerbare ovendeuren en hydrolyse en er is zelfs een model met pyrolyse.

Klik hier om producten in te laden

Last but not least: Etna heeft nu een echte compacte oven met magnetronfunctie in het assortiment.

Klik hier om producten in te laden

Smart cooking met inductie

Gemak, design en prijs staan centraal bij de vernieuwde serie inductiekookplaten. De instapserie biedt alle gemakken van koken op inductie op een basic manier. Daarenboven zijn alle zones apart te bedienen door middel van sliders om het bedieningsgemak te vergroten. het design van de inductiekookplaten is gebaseerd op designelementen van de gaskookplaat. Zo geeft het Virtual Pan Support design aan hoe je de pan moet positioneren om het maximaal vermogen uit jouw kookplaat te halen. Ook bevat de lijn diverse platen met koppelbare zones, ideaal bij het gebruik van grote grillplaten en vispannen.

Gloednieuw in het assortiment is de Hood-in-Hob kookplaat met ingebouwde afzuiger voor extra keukengemak. De Hob (kookplaat) heeft 2 koppelbare kookzones met centrale bediening en is 86 cm breed. De ingebouwde, matzwarte Hood (afzuiger) met energielabel  heeft een afzuigcapaciteit tot 658m³ per uur en heeft 4 standen. De Hood biedt een combinatie van centrale en langwerpige afzuiging voor optimale werking over de gehele oppervlakte.

Klik hier om producten in te laden

XL vaatwasser om van te dromen

De luxe 6 en 7 serie vaatwassers maken het minst geliefde klusje in de keuken stukken aangenamer. Met minimaal A++, ruimte voor 13 of 14 couverts, standaard kuipverlichting en een eenvoudige RVS gebruikersinterface maakt Etna haar assortiment vaatwassers compleet. De A++ en A+++ vaatwassers zijn met een productie van 42 tot 44 decibel bovendien superstil in gebruik. De modellen in de 7 serie hebben een 3de lade voor bestek.

Reageer