Dankzij de nieuwe generatie inductiekookplaten van Etna wordt afscheid nemen van de gaskookplaat een fluitje van een cent. Het Nederlandse keukenmerk zorgt er zelfs voor dat je efficiënter en veiliger kan koken en dat je steeds de optimale controle behoudt.

Flexibiliteit troef!

Door het Virtual Pan Support Design kun je precies zien waar je de pan moet plaatsen zodat je optimaal gebruik kunt maken van het vermogen van de zone.

Bij veel modellen zijn de kookzones niet alleen apart instelbaar op gebied van tijd en warmte, maar zijn ze ook nog onderling koppelbaar. Met deze FlexZones kun je bijvoorbeeld een grote grillplaat ‘op het vuur’ zetten. Voor extra grip op de temperatuur is het aantal kookstanden nog verder uitgebreid zodat je urenlang kunt sudderen of juist supersnel kan wokken. Het kinderslot en de pauzeknop bieden extra veiligheid.

Inductie versus gas

Inductie koken was altijd al het beste alternatief voor koken op gas omdat de pan rechtstreeks en gelijkmatig wordt verhit. Het is veiliger omdat de plaat direct afkoelt en het schoonmaken een stuk minder ingewikkeld is. Bovendien gaat bijvoorbeeld het koken van water stukken sneller dan op gas.

Het assortiment inductie kookplaten van Etna vind je hier!

Reageer