Verre, tropische landen zijn nog niet direct aan de orde, dus kiezen we volop voor staycations in eigen land en autotripjes naar onze buurlanden. We hopen dus met z’n allen op een hete Europese zomer! Even afkoelen? Bij het Belgische DOMO beschikken ze inmiddels over tal van producten die hier een handje bij kunnen helpen.

Voor het afkoelen van onze drankjes

Wat is een lekkere cocktail of frisse limonade zonder ijsblokjes? Met deze ijsblokjesmaker kan je in een mum van tijd je drankjes voorzien van wat verfrissing. Het toestel laat je weten wanneer watertank leeg is of als het ijsmandje vol is en het is voorzien van een uitneembaar mandje.

Klik hier om producten in te laden

Combineer met de My Lemonade waarbij je in een mum van tijd je eigen, gezonde homemade drankje op tafel tovert. Want afkoelen met een heerlijk fris glas is het ultieme zomer gevoel, niet?

Voor het afkoelen van onze cravings

Met een roomijsmachine van DOMO hoef je niet meer te wachten tot de ijskar eindelijk voorbij je huis rijdt. Je kan zelf experimenteren met gekke smaken en kiezen tussen heerlijk roomijs of sorbet. DOMO beschikt zowel over een ijsmachine met als zonder compressor. Zonder compressor moet je het losse koelelement al op voorhand koelen in het vriesvak van je koelkast of vriezer. Iets meer werk dus, maar dat vertaalt zich ook in een lagere prijs. Bij een ijsmachine met compressor heb je meer mogelijkheden en hoef je geen aparte onderdelen te koelen op voorhand. Dit bevordert het gebruiksgemak een hoop. Voor ieder wat wils!

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer