espressions smart kettle

Espressions heeft een ‘smart kettle’ ontworpen die vooral de echte theeliefhebber zal plezieren. Het toestel beschikt over verschillende handige functionaliteiten die je helpen om het perfecte kopje thee te maken!

Steeds de ideale temperatuur

Een echte theeliefhebber weet dat er voor elke theesoort een verschillende temperatuur van het water nodig is. Dit toestel is hiervoor perfect uitgerust. Met een druk op de knop wordt de gewenste temperatuur ingesteld.

Het toestel beschikt over vijf beschikbare temperaturen: 80°C voor groene thee, 90°C voor oolong thee, 95°C voor koffie en 100°C voor zwarte thee. Een klein maar heel handig detail is het 2-zijdige kijkvenster waarbij de inhoud duidelijk aangeduid is. Zo is het toestel de ideale ‘fit’ voor zowel een links- als rechtshandige.

Geluidssignaal

Daarnaast is er ook de ‘keep warm’ functie. Die houdt je water gedurende 20 minuten lekker warm. Vernieuwend is de steriliseerfunctie, die kookt het water tot 100°C en blijft 5 minuten lang doorkoken. Zo verbetert de waterkwaliteit opmerkelijk.

Op het LCD-scherm is een afteltimer voorzien waardoor je perfect weet wanneer het water de perfecte temperatuur zal bereiken.  Wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, geeft het toestel je een aangenaam geluidssignaal. Je kan nu genieten van je perfecte kopje thee!

Het toestel heeft een strakke en moderne look meegekregen. De geborstelde roestvrijstalen buitenzijde oogt heel fraai. Het handvat ligt perfect in de hand.

Klik hier om producten in te laden

Reageer