De vintage look is dé trend van het najaar voor jouw tafel. Amefa introduceert de prachtige Austin Vintage besteksets met een authentieke retro look, gecombineerd met een elegante vorm en vervaardigd uit kwalitatief roestvrij staal. Of jouw stijl nu modern of landelijk is, Amefa bezorgt je graag de nodige tips om aan de slag te gaan en jouw gasten versteld te doen staan over de feestdis!

Ga je voor een modern ogende tafelsetting, dan kun je combinaties maken met metaaltinten zoals staal, zwart en zilver. Hiermee verkrijg je naast een luxueuze, ook een stoere en industriële uitstraling. Ben je eerder fan van de landelijke stijl, dan volstaat het om enkele houten accessoires en natuurlijke kleuren erbij te nemen.

Feestelijk goud

Goud is een blijvertje als het om een feestelijke gelegenheid gaat én een dankbare kleur om combinaties mee te maken.

Klik op de foto om de prijs en verkooppunten te kennen.

Sprankelend champagne

Indien je goud te aanwezig vindt, kan champagne een goed alternatief zijn en wordt er niet in het minst afgedaan aan de feestelijke factor van jouw tafel!

Klik op de foto om prijs en verkooppunten te kennen.

Warm koper

Hou je van de warme uitstraling van koper, dan moet je weten dat deze kleur goed samengaat met de kleuren ijsblauw, oudroze, wit, zwart, goud en zilver. Koper past in heel wat verschillende woonstijlen en is dus ook een dankbare kleur om mee te werken.

Klik op de foto om de prijs en de verkooppunten te kennen.

Mysterieus zwart

Zwart combineert gemakkelijk met koper, wit, goud, zilver en hout en doet jouw maaltijd extra in het oog springen. Verrassend komt dit zwarte bestek met leisteen ook goed tot zijn recht!

Klik op de foto om de prijs en de verkooppunten te kennen.

Nostalgische stone wash look

Ook al is het de basis van alle bovenstaande looks, stone wash hoeft niet onder te doen in waw-factor! Houten plankjes en servietten in natuurlijke kleuren zorgen voor die finishing touch.

Klik op de foto om de prijs en de verkooppunten te kennen.

Reageer