We willen compactere microgolfovens die evenveel plaats bieden en net zo makkelijk te bedienen zijn als grotere exemplaren. Daarom introduceert Whirlpool ExtraSpace, een compacte microgolfoven zonder draaiplateau waar ook grotere schotels in passen. Handige functies zoals de AutoClean-knop en een magische glazen deur zorgen bovendien voor verrassende extra’s, de AutoCook-functie garandeert je dan weer een geslaagd resultaat zonder compromissen te moeten sluiten. Kortom, ExtraSpace is een slimme oplossing en knappe verschijning in elke keuken.

    • Zonder draaiplateau voor extra ruimte
    • Magisch glas voor helder zicht
    • AutoClean-functie met stoom

“Met de microgolfoven ExtraSpace bieden we een antwoord op de vraag van consumenten naar extra kookruimte. Tegelijk houden we het toestel zelf elegant eenvoudig, voegen we geweldige features toe én garanderen we uitstekende resultaten”, zegt Vittorio Galimberti, general manager van de Integrated Business Unit Whirlpool EMEA. “De vlakke bodem en het weglaten van de draaischijf maken een grote flexibiliteit mogelijk. Je kunt grotere schotels gebruiken én zelfs meerdere gerechten tegelijk klaarmaken. Dat maakt de microgolfoven nog makkelijker in gebruik. Bovendien nodigt het toestel je uit om creatief aan de slag te gaan.”

Slim en knap design
De Whirlpool ExtraSpace is zo gebouwd dat de oven een maximale capaciteit kan aanbieden. Het toestel heeft op papier een inhoud van 25 liter, maar doordat er geen draaischijf is, biedt het evenveel ruimte als een toestel van 30 liter. Je kunt namelijk ook grotere, rechthoekige schotels en kommen kwijt in de microwave. Of warm je maaltijd op in aparte kommetjes en schalen. Zo hoef je niet alles op één bord te leggen én warm je in één beweging je hele maaltijd op. Gedaan met jongleren met timings en temperaturen. De ExtraSpace biedt je een grotere flexibiliteit voor je culinaire creaties.

Draaischijf versus antenne

Het kookresultaat van dit model zonder draaischijf is even goed als dat van een klassieke microgolfoven. In de microwave valt het soms voor dat er ‘staande golven’ ontstaan. Daardoor kan voedsel op een bepaalde plek heter worden dan op een andere. Door de maaltijd rond te draaien komt telkens een ander deel aan bod, waardoor het voedsel toch gelijkmatig opwarmt. Bij de Whirlpool ExtraSpace verdeelt een draaiende antenne de microgolven en de energie. Zo worden de golven zelf non-stop verbogen en krijg je geen staande golven. Met een egaal opgewarmde schotel als resultaat.

2. Helder zicht op je bereidingen

De zachte vormgeving maken van het toestel een knappe verschijning in de keuken. Helemaal bijzonder is het magische glas van de deur. Normaal gezien vormt het zwartgetinte glas een spiegelend oppervlak. Maar wanneer je het toestel gebruikt, verdwijnt het zwart en heb je een helder zicht op wat zich in de microgolfoven afspeelt. Zo behoud je altijd controle over je bereidingen zonder dat je de deur open hoeft te doen.

3. Voorgeprogrammeerde recepten

Ben je onzeker over hoe je je maaltijd optimaal klaarmaakt in de microgolfoven? Met de ExtraSpace AutoCook-functie krijg je perfecte resultaten. Via het AutoCook-menu kun je namelijk een van de negen voorgeprogrammeerde recepten kiezen — of je nu zalm met groentjes wil klaarmaken, bruschetta’s wil grillen of, onze favoriet, met één druk op de knop popcorn wil bereiden.

4. Schoon met één druk op de knop

Een microgolfoven zonder draaischijf is extra eenvoudig schoon te maken binnenin, aangezien je geen obstakels meer hebt. Om je een extra handje te helpen, heeft de ExtraSpace een AutoClean-knop. Zet een kom met water in je microgolfoven en druk op die knop. Het stoomprogramma start zijn cyclus. Klaar? Met een sponsje of wat keukenpapier veeg je de vuile restjes weg. Je microgolfoven is weer hygiënisch, en dat zonder dat je schoonmaakproducten hoefde te gebruiken.

Klik hier om producten in te laden