Of we een deken sneeuw krijgen of niet, onder de kerstboom zal heel wat moois liggen. Naast het jaarlijks paar kousen van oma of opa wordt de pakjesberg opgesmukt door lekkers van Point-Virgule. Die verpakt alles voor de desserttafel en doet er een smakelijke strik rond: van kaasplank met wijn tot thee-infuser en French press cafetière. Een witte Kerst zou mooi zijn, maar dit jaar schrijf je het mooiste hoofdstuk van het kerstverhaal tijdens het dessert! Merry Christmas(table)!

Jingle cheese & jingle wine

Verwen je gasten aan de desserttafel met een kaasplankje boordevol lekkers. Kies enkele cheesy dessertkazen en etaleer ze op de kaasschotel van Point-Virgule. Laat de smaak van je kaas (bijvoorbeeld Tête de Moine) helemaal tot z’n recht komen met de kaaskruller. Die kan je zelfs gebruiken om je desserts af te werken met chocoladekrullen. Bamboe is hiervoor het ideale materiaal – zowel qua uitzicht als hygiëne – want het neemt nauwelijks vocht op en breekt bovendien heel snel bacteriën af.

Bij kaas hoort onvermijdelijk wijn! Voor een optimale wijnervaring is de vijfdelige wijnset met wijnthermometer, kelnermes, vacuümpomp en twee stoppen jouw way to go. Zo verras je de wijnliefhebber aan tafel en til je je dessertplank naar de piek van je kerstboom!

Christmas on the rocks

Krijg je het na het uitgebreide gangenmenu dat de revue passeerde ook warm? Point-Virgule turns the heat down met twee sets van vier duurzame en herbruikbare ijsblokjes. Die steek je makkelijk in de vriezer en hoef je niet aan te lengen met water, zo verliest je drankje geen smaak. De ladies aan tafel koel je af met een jade roze variant, de mannen krijgen een stoere rvs in hun whiskey on the rocks.

French coffee, English tea

Voor je na de kersttafel terug de koude buitenwereld intrekt, verwarm je je nog even met een heerlijk kopje koffie of thee. Maak het jezelf gemakkelijk met de French press cafetière uit glas en de theepot uit glas met infuser. Met de French press cafetière (350ml of 600ml) bepaal je zelf hoe sterk de koffie mag zijn, maar krijg je wel telkens de volle smaak van verse koffie. De theepot met infuser (600ml of 1L) laat je toe om heel eenvoudig thee te zetten met losse thee. Het handvat warmt niet op en zorgt voor een veilige bediening.

 

Reageer