Koken was nog nooit zo makkelijk en aangenaam. De nieuwe Fusion inductiekookplaat heeft een geïntegreerde dampafzuiger die de kookdampen vlak naast de potten en pannen naar beneden afzuigt. Dankzij de OptiLink-functie kan de afzuiging met de kookplaat communiceren zodat ze volledig automatisch kan werken. Het OptiGlass zorgt dan nog eens voor een robuuste coating die de kookplaat veel krasbestendiger maakt.

De nieuwe kookplaat van V-ZUG heeft een intuïtieve bediening via een grafisch touchscreen. Zij combineert 2 functies in 1 enkel toestel om het dagelijks koken aangenamer te maken. In de nieuwe kookplaat is al een afzuiging geïntegreerd die de kookdampen direct naast potten en pannen naar beneden wegzuigt. Het design oogt bijzonder strak, zonder opkanten ter hoogte van de afzuiging.

OptiLink?

Concentreer je volledig op de bereiding van jouw gerechten, zonder je zorgen te maken over de afzuiging van kookdampen. De kookplaat en de afzuiging communiceren met elkaar via de OptiLink-functie, zodat de sterkte van de afzuiging automatisch wordt afgestemd op de damphoeveelheid. Uiteraard kunt u de afzuiging ook steeds manueel instellen.

OptiGlass zorgt voor een hogere krasbestendigheid

Het OptiGlass is een zeer harde coating op de kookplaat. Aangezien deze veel krasbestendiger is, zal uw kookplaat er veel langer als nieuw blijven uitzien.

De Fusion kookplaat van V-ZUG zal te bewonderen zijn op Batibouw. Kun je echt niet meer wachten? Bekijk de specificaties alvast via Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Reageer