Urenlang tafelen in de tuin, picknicken in het bos, barbecueën in het park en lekker eten op vakantie: het seizoen om buiten te eten is bij deze officieel geopend. Bij al die gezellige etentjes hoort natuurlijk een mooi servies, dat tegen een stootje kan. Mepal trapt de zomeraf met een aantal nieuwe producten voor buiten in verschillende kleuren en frisse designs.

Smaakmakers in de tuin

Dé ingrediënten voor een gezellig etentje in de tuin? Een sfeervol gedekte tafel, fijn gezelschap en goedgevulde schalen met de heerlijkste gerechten. Ben je een liefhebber van minimalistisch design? Servies Flow is uitgebreid met een nieuwe print: Brush. Het is geïnspireerd op Scandinavisch design met zwarte strepen en stippen op een witte basis. Het lijkt alsof het design met de hand op het servies is geschilderd. Wil je jouw diner starten met soep of een koude gazpacho? Serveer het dan in de kom uit het Brush servies. De lijn bestaat daarnaast uit een plat bord, een diep bord, een ontbijtbord, een schaaltje, mokken en een 3-delige bestekset in wit of zwart. Alles wat je nodig hebt voor een smaakvol diner in de buitenlucht!

Bekijk hier de volledige FLOW lijn van Mepal!

De zomer op jouw Mepal bord

Borden, bestek, glazen, mokken: Mepal heeft alles in huis voor een gezellige picknick in het park of een diner in de tuin. Hou je van kleur, dan spreekt het servies Wave je vast aan.
Het servies is nu verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: yellow, Nordic green, Nordic blue en coral. Zachte tinten die je doen verlangen naar de zomer. De borden zijn wit met een kleurrijke rand, waardoor jouw zelfgemaakte gerechten extra mooi worden gepresenteerd.
Perfect voor een insalata caprese, een lentestamppot of een frisse watermeloen-salade. Wave is uitgebreid met een nieuwe kom en bestaat verder uit een plat bord, een diep bord, een ontbijtbord, mokken, een glas en een 3-delige bestekset. Het servies is onverwoestbaar en licht van gewicht, dus ook gemakkelijk mee te nemen.

Bekijk hier de volledige WAVE lijn van Mepal!

Voor een gezellige avond

In 2019 gelanceerd en nu al bijna een klassieker: het buitenservies Bloom van Mepal. Een servies zo stijlvol, dat je het stiekem ook binnen wilt gebruiken. Het servies heeft een uniek gespikkelde en matte finish en is geïnspireerd op kiezelstenen die zijn gladgeschuurd door water en wind. Ervaar zelf ook de elementen met een diner in de frisse buitenlucht. Geniet van de vogels die fluiten, de zon op je gezicht en de wind door je haren. Wat denk je ervan om te starten met een bekertje vers fruit, gevolgd door een burger met gegrilde groenten en zoete aardappelfrietjes een paar bolletjes ijs met zomerfruit toe?

Bekijk hier de volledige BLOOM lijn van Mepal!

Reageer