Welke betere manier om de drukte van de stad te vergeten dan een weekend in de natuur door te brengen? Het kost maar een paar momenten om uw hoofd leeg te maken en nieuwe troeven te ontwikkelen: ongerepte natuur, frisse lucht, familie en vrienden, en tijd om te bij te praten. Een wandeling diep in een bos met herfstkleuren wordt dan een echt moment van geluk, waardoor je het werk, de afspraken en alle andere dingen die je moet doen, vergeet.

Om een intens mentale ontspanning te bereiken, nemen ze bij Le Creuset de kookpotten ter hand om dat heerlijke familierecept klaar te maken en samen met geliefden te genieten van een heerlijke maaltijd en de tijd samen rond de tafel.

Omarm de herfstkleuren van Le Creuset

Met de combinatie van de kleuren Deep Teal, Mist Grey en (mat) Zwart verwelkomt Le Creuset de herfst met open armen. De 3 kleuren bestonden reeds in het assortiment, maar worden nu over quasi het volledige assortiment doorgetrokken.

Klik hier om producten in te laden

De koeken en -sauteerpannen van de lijn ‘Les Forgées’ passen dan ook perfect in dit plaatje om jouw recepten alle eer aan te doen!

Klik hier om producten in te laden

Ontdek hier de volledige collectie van Le Creuset op Niwzi.be!

 

 

 

 

 

 

 

Reageer