Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De’Longhi introduceert een nieuwe, volautomatische koffiemachine in zijn Dinamica-reeks, de Dinamica Plus. Het toestel voorziet een breed assortiment aan koffiebereidingen: van cappuccino en latte macchiato, tot espresso en warme melk, volledig instelbaar naar de eigen smaken en voorkeuren. In een mum van tijd tover je de beste koffie op tafel!

Bediening in een handomdraai

Iedereen drinkt graag de perfecte koffie. ‘s Morgens bij het ontbijt, ‘s avonds bij een dessertje of overdag om even tot rust te komen. Een omslachtige bereidingswijze kan dan roet in het eten gooien. Met de nieuwe Dinamica Plus ECAM370.95.T van De’Longhi is dat verleden tijd: met slechts 1 druk op de knop bereid je het perfecte kopje koffie.

Personaliseer naar eigen voorkeur

Ben je het niet helemaal eens met de traditionele bereiding van jouw favoriete koffierecept? Dan biedt de Dinamica Plus een oplossing: Je kunt namelijk elk vooringesteld recept probleemloos aanpassen naar eigen voorkeur. Heb je liever iets meer melk of mag de koffie iets straffer zijn? Met een snelle instelling maak je je koffie volledig eigen.

Aanpassingen kan je eveneens doorvoeren met behulp van de revolutionaire Coffee Link-applicatie voor je smartphone. Met behulp van bluetooth stel je het hele apparaat in, waarna je toestel automatisch wordt geüpdatet. Daarnaast geeft de app je een overzicht van je gebruik en geeft hij je tips voor het onderhoud.

Bovendien leert het toestel van jouw gewoonten. Dankzij het ‘Smart One Touch’-systeem worden je meest geselecteerde dranken opgeslagen en automatisch als eerste aangeboden wanneer je de volgende keer wilt genieten van een koffiemoment. In combinatie met het responsieve 3,5 inch-kleurenaanraakscherm ben je in een mum van tijd aan het genieten van je favoriete koffie.

Bonen of gemalen koffie

De Dinamica Plus werkt zowel met gemalen koffie als met koffiebonen. De maaltechnologie van het toestel zorgt voor fijn en gelijkmatig gemaalde bonen en het thermoblock-systeem zorgt voor de juiste bereidingstemperatuur (tussen 83 en 89°) om het aroma volledig te laten vrijkomen en behouden. Om het proces compleet te maken, doseert en stampt de zetgroep de gemalen koffie net als een professionele barista aan om een optimale zetdruk van 19 bar bij elke bereidingscyclus.

Melktechnologie?!

Geen gedoe met melkschuimers, koude kopjes of lauwe melk in je latte en cappuccino. Het apparaat kent een dubbelwandig thermo-melkreservoir om de melk langer op de ideale temperatuur te houden en een atieve warmhoudplaat om kopjes te verwarmen. Door middel van het LatteCrema-systeem wordt de perfecte melkschuimlaag op de juiste temperatuur gemaakt. Buiten een atuomatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma heeft de machine een uitneembaar lekbakje, dat gemakkelijk in de vaatwasser kan. De Real AutoClean-toets zorgt automatisch voor het reinigen van het melkreservoir. Zo is het reinigen van het apparaat even makkelijk als het bereiden van de perfecte koffie!

Ontdek alle kwaliteiten en verkooppunten van het Dinamica Plus  espressoapparaat van de De’Longhi op Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Reageer