whirlpool-vaatwasser

Dat de 6th Sense technologie bij Whirlpool heel wat vooruitstrevende technologieën ondersteunt, is reeds duidelijk gebleken. Energie-efficiëntie, intelligente interface, moderne look… De PowerDry functie past perfect binnen deze mindset!

Je hebt het vast al ondervonden: bij het openen van de vaatwasserdeur ontsnapt een hete stoom en blijven er dauwdruppels op je wijnglazen staan, of liggen er nog restjes water in je plastic serviesgoed.

Hiervoor ontwikkelde Whirlpool een ideale oplossing en maakt daarbij snel komaf met de vuile vaat: in letterlijk één uur wordt het vuile servies optimaal gereinigd en via de PowerDry functie, kastdroog gemaakt.

Hoe werkt het? Het bijzondere resultaat wordt bekomen dankzij de tweevoudige luchtcirculatie, geïntegreerd in het vernieuwend design. Het gevolg van die dubbele luchtstroom? Je vaatwasmachine maakt komaf met vochtcondensatie waardoor er binnenin de spoelruimte geen natte druppels meer achterblijven op het servies. Aangezien er geen warme stoom verschijnt bij het openen van de vaatwas, kan je ook meteen – en comfortabel – de vaat legen.

Andere handige functies op de 6th Sense vaatwassers

De A+++ 6th Sense vaatwassers met PowerDry zijn uitgerust met krachtige PowerClean-jets. Een praktische toevoeging, aangezien deze jets grote ovenschotels of zelfs bakplaten makkelijk van vetresten verwijderen!

Vervolgens kunnen deze modellen meten hoe vuil je vaat wel is. Zo kan de hoeveelheid water, de nodige temperatuur en de tijdsduur telkens aangepast worden. Deze technologie werkt de energie-efficiëntie mooi in de hand…

Dat het bovenstaand model aangekleed wordt met een heuse designlook en robuuste laadrekken, is uiteraard een prettige bonus.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer