Novy Easy is de nieuwste aanwinst binnen het gamma kookplaten met afzuiging. Zoals de naam doet vermoeden, gaat koken met Novy Easy heel gemakkelijk. De kookplaat bestaat uit 4 performante flex zones die bovendien gekoppeld kunnen worden tot 2 extra grote zones. Maar het ware gemak zit hem in de volledig geïntegreerde afzuiging die automatisch in werking treedt!

Novy Easy is niet alleen krachtig, ook met het design zit het meer dan goed. In de vlakke kookplaat uit zwart opaak glas valt de afzuiging nauwelijks op. Alleen een elegant metalen rooster is zichtbaar. Novy Easy kan eenvoudig worden geïnstalleerd en brengt met zijn strak lijnenspel gegarandeerd visuele rust in elke keuken.

Krachtige kookervaring

Novy Easy heeft een groot kookoppervlak dankzij de centrale bediening. De 4 performante kookzones meten elk 24 x 21 cm en hebben een vermogen van maar liefst 3.000 W. Daarnaast doet Novy Easy z’n naam alle eer aan met intuïtieve functies zoals automatische potherkenning en een automatische brugfunctie.

Automatische afzuiging

Eén van de grootste troeven is ongetwijfeld de automatische afzuigfunctie. Kookdampen worden snel weggevoerd met het afvoerstysteem naar keuze. Novy Easy is beschikbaar met traditionele afvoer naar buiten, maar ook recirculatie is mogelijk. Bij recirculatie worden de geuren uit de kookdampen opgenomen en de gezuiverde lucht terug in de keuken geblazen. Bij de Novy Easy gaat de monoblock koolstoffilter wel tot 450 kookuren mee!

Fijne kookbuddy

Novy Easy zorgt niet alleen voor een aangename kookervaring, ook het onderhoud gebeurt in een mum van tijd. Het frame van het metalen design vetfilter is tevens ook een opvangbakje wanneer iets zou overkoken en in de afzuiging zou lopen. Zowel het vetfilterframe als het zichtbare rooster zijn vaatwasbestendig.

Vind hieronder jouw dichtsbijzijnde Novy verkooppunt:

Klik hier om producten in te laden

Reageer