Duurzaam shoppen met Andersen

Duurzaam is sinds 1958 de focus van Andersen. Wat begon in een paardenstal in Noord-Duitsland, heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf dat wereldwijd bekend staat voor tijdloos design en kwaliteit. Alleen wat lang meegaat is duurzaam. Daarom zijn de Shopper® van Andersen Shopper® Manufaktur altijd gemaakt van robuuste en duurzame materialen. De diverse Shopper® zijn gemaakt om aan de behoeften van mensen te voldoen. Het maakt niet uit of je op het platteland, in de stad, in de bergen of aan zee woont.

Duurzaamheid begint bij ontwikkeling

Menselijke en ecologische duurzaamheid vormen de basis van de Andersen Shopper Manufaktur. Het gebruik en design van de Shopper® moet een lang plezier zijn. Daarom wordt al bij de ontwikkeling van de Shopper® op duurzaamheid gelet. Elke Shopper® is ontworpen, handgemaakt en getest in Noord-Duitsland. Andersen werkt samen met geselecteerde dealers die zorg dragen voor de werkomstandigheden van de werknemers en het gebruik van materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen. Maar dat is niet alles. Deze vaste leveranciers zijn echte spaarders als het gaat om materialen. Elke millimeter stof wordt verwerkt tot hoogwaardige tassen. Al vanaf de ontwerpfase wordt hier aandacht aan besteed. De stoffen van de tassen worden steeds in nieuwe combinaties bedacht en ontworpen, zodat er geen materiaal verloren gaat.

Repareren in plaats van weggooien

Andersen is overtuigd van de kwaliteit en duurzaamheid van hun Shopper®, daarom bieden zij hun klanten 3 jaar garantie. Als er tijdens de garantieperiode iets kapot gaat of moet worden vervangen, helpt de service met reserveonderdelen. Een verscheidenheid aan gratis reserveonderdelen kan rechtstreeks worden besteld. Reserveonderdelen zoals tassen of wielen zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de gespecialiseerde dealers. Dit is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Het ecologische voordeel

Als u een Shopper® gebruikt, beschermt u het milieu. Zoveel is zeker, want afzien van plastic tassen of de auto heeft altijd een ecologisch voordeel. Maar de Shopper® van Andersen Shopper Manufaktur is niet alleen geschikt voor gebruik in het openbaar vervoer of te voet. Sinds begin 2000 heeft Andersen een milieuvriendelijk begrip van mobiliteit opgebouwd. Met behulp van het speciaal ontwikkelde Bike & Easy-koppelingssysteem kunnen de Shoppers® aan de fiets worden bevestigd en voldoen zo aan de toenemende behoefte van veel mensen om in het dagelijks leven, op het werk of in de vrije tijd geen auto te hebben. Het bijzondere van de Bike & Easysysteem is dat zowel de Shopper® als de fiets flexibel en onafhankelijk van elkaar kunnen worden gebruikt. Het koppelsysteem is zo ontwikkeld dat de Shopper® in slechts enkele stappen van de fiets kan worden losgekoppeld.

Klik hier om producten in te laden

Reageer

Volg ons

Send this to a friend