De term “French Door” verwijst naar bijzonder ruime koel-vriescombinaties met scharnierende deuren en een vriesvak onderaan. Bosch presenteert voor het najaar een nieuwe generatie French Door koelkasten in de series 4, 6 en 8. Alle drie maken ze indruk met een elegant design aan de buitenkant, een indrukwekkend, flexibel bruikbaar interieur en eigentijdse comfortfuncties. De timing kon nauwelijks beter zijn: De modellen zijn een overtuigend antwoord op de wens en de behoefte van vele huishoudens, die vooral de laatste maanden steeds groter is geworden, aan slimme opbergmogelijkheden die niettemin een respectvolle omgang met levensmiddelen en een gezond leven vol versheid en genot mogelijk maken.

Meer ruimte, volledige flexibiliteit

De meeste consumenten willen duurzamer leven. Maar wat betekent dat in het dagelijks leven? Een van de grootste uitdagingen is het vermijden van voedselverspilling. Alleen al in 2020 werd wereldwijd 931 miljoen ton voedsel weggegooid, waarvan meer dan 60 procent afkomstig was van particuliere huishoudens. Bosch neemt zijn verantwoordelijkheid als partner en ondersteuner in het dagelijks leven op dit gebied serieus en richt zich met zijn nieuwe koelkasten bijzonder sterk op twee aspecten: een royale hoeveelheid ruimte en een nog betere overzichtelijkheid en toegankelijkheid. Samen met de uitstekende koel- en vershoudtechnologie en de talrijke comfortfuncties kunnen vele levensmiddelen tegelijkertijd optimaal worden bewaard en langer vers blijven. Bovendien is de kans kleiner dat ze over het hoofd worden gezien en tijdig op tafel komen.

Binnenontwerp heroverwogen

De nieuwe 91 cm brede French Door-units hebben een inhoud van 605 liter. Hun elegante dubbele deuren bieden een uniek overzicht van de ruime binenkant met zijn vele inrichtingsmogelijkheden. Allerlei gekoelde goederen vinden hier echt hun ideale plaats – van eieren tot dranken, bakblikken en bakplaten tot hele watermeloenen of een grote kalkoen. Glazen schappen die bijna naar believen kunnen worden geplaatst en veranderd, maken een individuele aanpassing aan de eigen winkelgewoonten mogelijk. De nieuw ontworpen metallic binnenachterwand in hoogglans wit of zilver metallic geeft de koelkast enerzijds een hoogwaardige uitstraling en ondersteunt anderzijds het MultiAirflow-systeem bij de gelijkmatige verdeling van koude lucht. Tot vier heldere LED-lampen verlichten de koelkast optimaal van boven en van opzij en zorgen ervoor dat de volledige inhoud altijd duidelijk zichtbaar is.

Handige XXL versheid

Een doorslaggevende bijdrage aan de versheid van fruit, groenten, vis en vlees wordt geleverd door het bijzonder ruime VitaFresh-gedeelte, bestaande uit twee grote, afzonderlijk instelbare laden. Bij een lage temperatuur en een nauwkeurig afgestelde vochtigheidsgraad worden groenten en fruit, maar ook vis en vlees optimaal beschermd tegen kwaliteitsverlies. En indien nodig kan een fles Prosecco hier kortstondig op drinktemperatuur worden gebracht. In het diepvriesgedeelte daarentegen zorgen twee keer drie boven elkaar geplaatste laden (Serie 4 en 6) of een groot uittrekgedeelte met drie uittrekbare diepvriesladen over de hele lengte (Serie 8) voor overzichtelijke opbergruimte. Transparante materialen helpen ook om een duidelijk zicht te behouden bij het laden en lossen. En omdat de NoFrost-technologie ijsvorming voorkomt, hoeft u nooit meer handmatig te ontdooien.

Ontspannen en bedachtzaam de dag door

Met de nieuwe, grote French Door modellen zijn huishoudens net zo goed voorbereid op onverwacht bezoek als op langer dan verwachte opslagbehoeften – toch worden de voorzieningen niet zo snel onbruikbaar. Dit betekent dat er minder voedsel wordt verspild met volledige flexibiliteit. Bovendien zorgt het prestigieuze design, met een van buiten onzichtbare, volledig geïntegreerde bedieningseenheid en TouchControl-bediening, voor een luxueus en ontspannen gevoel van welzijn. Extra gemak wordt geboden door de automatische ijsblokjesmaker en de geïntegreerde waterdispenser van het Serie 8 model. En dankzij de Home Connect-interface, beschikbaar in de 6- en 8-serie, kan het toestel gemakkelijk in het slimme huis worden geïntegreerd.

Serie 4

Klik hier om producten in te laden

Serie 6

Klik hier om producten in te laden

Serie 8

Klik hier om producten in te laden

Reageer