We zouden allemaal graag gezonder eten, seizoensgebonden, evenwichtig en gevarieerd koken, maar het is een hele uitdaging om elke dag nieuwe ideeën op te doen en de tijd te vinden op ze te klaar te maken. De Moulinex i-Companion Touch XL maakt uw leven echter eenvoudiger en bespaart u kostbare tijd. Durf dus thuis te koken en bereid smakelijke gerechten door je fantasie de vrije loop te laten!

Eindeloos veel recepten binnen handbereik

De i-Companion Touch XL van Moulinex is veel meer dan een eenvoudige keukenrobot en helpt je elke dag om beter te eten. Hij begeleidt je door het bereidingsproces met zijn touchscreen, snijdt, bereidt en kookt jouw maaltijden helemaal alleen! Je hoeft er niet naar te kijken, hij kent de recepten uit z’n hoofd en houdt zelfs je maaltijd warm!

Multifunctioneel, automatisch en intuïtief, het zal jouw onmisbare bondgenoot in de keuken worden voor honderden perfect uitgevoerde en heerlijk gezonde seizoensrecepten. Wanneer je even inspiratieloos bent, schiet de community van gebruikers je te hulp waarop voortdurend nieuwe gastronomische ideeën gedeeld worden via de app van het apparaat. De optie “in mijn koelkast” is ideaal om last minute een recept te improviseren en voedselverspilling tegen te gaan.

Een geconnecteerd touch-screen om je niet te vergissen en alles wat een pro nodig heeft!

Met zijn intuïtieve ontwerp biedt de i-Companion Touch XL een eenvoudige ervaring en maakt hij elk recept toegankelijk en gemakkelijk. Ben je soms een beetje verdwaald in de keuken? Aarzel niet en ga aan de slag!

Aan de hand van video tutorials wordt elke stap op het scherm uitgelegd en zal je koken als een ware chef! Om u hierbij te helpen beschik je over acht accessoires die voor elk type bereiding kunnen ingezet worden: hakmes, mixer, garde, blender, stoommandje, XL opzetstuk basis, molen, rasp, dik- of dunschiller en niet te vergeten een geconnecteerde weegschaal! Er zijn nog andere optionele accessoires beschikbaar, zoals een steamer, een mini-kookpotje, een mini-schaal voor babyvoeding, een draagtas en een bakkit.

Met de 14 automatische programma’s en eindeloos veel mogelijkheden biedt de i-Companion Touch XL je het plezier om elke dag beter te eten, terwijl koken eenvoudiger wordt!

Ontdek de i-Companion Touch XL van Moulinex hieronder:

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer