Demeyere voorziet in ieders noden met de multifunctionele Teppanyaki/Plancha.
Heel wat keukengiganten voegden reeds een ingebouwde teppanyaki plaat toe aan hun kookfornuis, want teppanyaki is hot, maar Demeyere kiest voor een andere, zeer interessante, aanpak.

De Belgische fabrikant kiest immers voor een losse plaat, vergelijkbaar met een dienblad, dat op alle types fornuizen, inclusief inductie, gebruikt kan worden. Zo hoef je niet reikhalzend naar een volledig nieuw fornuis te verlangen, maar kun je snel naar de winkel hollen en diezelfde avond nog een heel gezonde maaltijd voor je gezin bereiden.

De Teppanyaki/Plancha van Demeyere bezorgt je heel wat keukenplezier. Er zijn drie verschillende formaten verkrijgbaar, 35.4 x 32.5 cm (54735), 39 x 27cm (54739) of 53 x 32.5 cm (54753). De kleinste kan je op één vuur plaatsen, de grootste werkt op twee kookzones van het fornuis tegelijkertijd of op de uitbreidzone.

Steaks of mixed grills, kebab, allerhande grote vissoorten, op deze platen maak je probleemloos grote hoeveelheden klaar voor het hele gezin of een groepje vrienden. Ook voor outdoorgebruik, op de barbecue, zijn ze erg handig. En natuurlijk kun je ze ook in de oven plaatsen, bijvoorbeeld voor pizza’s.

Alle producten van Demeyere zijn bovendien vaatwasbestendig en opgewassen tegen intensief, hetzij professioneel of semi-professioneel gebruik.

Reageer