Domo Soepmaker

Met de nieuwe Soepmaker van Domo Elektro wordt het kinderspel om soepen klaar te maken en kijk je voortaan verlekkerd uit naar gure dagen waar je thuis kan cocoonen met een kop dampende soep voor de neus.

Soep in de winter, smoothies in de zomer

De nieuwe Soepmaker heeft een capaciteit van 1,7 liter, goed voor zo’n zes grote kommen soep. Doe alle ingrediënten voor de soep gewoon in de roestvrijstalen kan, kies via het touchscreen ledscherm één van de vier programma’s – smooth, chunky (met grotere stukken groenten), juice of blend/clean – en twintig minuten later hoor je een signaal dat je soep al klaar is. Dat is meteen ook het teken om aan tafel te gaan en te smullen van de vers gemaakte soep. Roeren, sudderen en mixen is dus voorgoed verleden tijd. Bovendien is de soepmaker ook een handige blender waarmee je in no time smoothies en milkshakes op tafel zet.

Inspirerende recepten

Heb je nood aan extra inspiratie? Je vindt enkele recepten in het gratis receptenboekje dat standaard bij de Soepmaker zit. Ze zijn ontwikkeld door gezondheids- en voedingsconsulente Liesbeth Leysen. Laat maar komen, die winter!