Domo soepmaker

Soep smaakt altijd: tussendoor om de eerste honger te stillen, als licht lunch of zelfs als vervanger van een warme maaltijd. Met de allernieuwste soepmaker van Domo Elektro wordt soepen peanuts. Je doet simpelweg alle ingrediënten in het toestel en 20 minuten later is je verse soep klaar. Hand, gezond én tijdsbesparend!

De grootste soepmaker

Met een capaciteit van maar liefst 2 liter, is de allernieuwste soepmaker van Domo de grootste op de markt. In een mum van tijd zet je dus maar liefst 7 grote kommen soep op tafel. Ideaal als je veel mensen over de vloer krijgt voor een etentje en hen wil verwennen met een verfrissende gazpacho als amuse of gezond voorgerecht.

Een alles-in-één

Roeren, sudderen en mixen zijn voorgoed verleden tijd, want de Soepmaker neemt alle werk uit de handen. Voeg alle ingrediënten in de roestvrijstalen kan, kies via het touchscreen ledscherm één van de soepprogramma’s – smooth, extra smooth (vélouté), chunky (met grote stukken groenten) – en 20 minuten later krijg je het signaal dat de soep klaar is! Nog wat extra kruiden toevoegen? Dat kan! Met de blend-functie mix je nog kort even na zodat alle smaken mooi in elkaar vloeien.

Meer dan alleen maar een soepmaker!

Maak gebruik van het juice-programma om in no time smoothies en mikshakes voor het hele gezin te maken! Of wat dacht je van zelfgemaakte confituur? Dat wordt een fluitje van een cent dankzij de jam-functie. Haal ook het beste uit al dat heerlijke zomerfruit!

Benieuwd naar waar je deze soepmaker kunt kopen?

Klik hier om producten in te laden

Reageer