DOMO Elektro introduceerde de naam ‘Healthy & Tasty’ in 2016 toen het tal van gezonde recepten bundelde in het gelijknamige kookboek, een aanvulling op de kookworkshops die voedings- en gezondheidsconsulente Liesbeth Leysen geeft in de kantoren van DOMO Elektro. De focus van Healthy & Tasty lag vanaf dag één op gezonde en lekkere recepten.

Met de lancering van de nieuwe inox en keramische potten en pannen geeft DOMO Elektro een nieuwe impuls aan Healthy & Tasty. “We willen kookliefhebbers alle middelen geven om lekker en gezond te koken”, zegt Liesbeth Leysen. “Dat deden we al met klein huishoudelektro, maar daar komt nu ook keukengerei bij. Met onze kwalitatieve potten en pannen leggen we de focus op duurzaamheid en pure materialen, met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

De Healthy & Tasty-lijn

Het nieuwe gamma bestaat uit tien potten en pannen voor de echte thuiskok: onder andere een sauteerpan, een steelpan, een wokpan, een kookpot van 3,5 of 5 liter en antikleefpannen in verschillende afmetingen. Het paradepaartje van de collectie is de Chef’s pan met deksel, de ideale combinatie tussen een wokpan en een sauteerpan.

De potten en pannen bestaan allemaal uit vijf lagen, wat veel voordelen biedt. Door de gelijkmatige warmteverdeling warmen ze vijf keer zo snel op en zijn ze ook veertig procent meer energiebesparend. Leysen: “Dat zorgt ervoor dat hobbykoks preciezer kunnen kokkerellen, voor nog lekkerdere gerechten. Voor onze antikleefpannen opteerden we bovendien resoluut voor een keramische antiaanbaklaag, vrij van PTFE en PFOA, en gemaakt van gezonde, natuurlijke materialen.”

De keramische antiaanbaklaag van de Healthy & Tasty-pannen is bovendien geschikt voor zowel sudderen als dichtschroeien en uiterst onderhoudsvriendelijk. Zo mogen de pannen in de vaatwasmachine, maar ook na weken in warm water met afwasmiddel zijn ze in geen tijd proper. Bovendien zijn ze door hun grote hardheid bestand tegen krassen, wat de duurzaamheid ten goede komt.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer