Een allessnijder in huis is super praktisch, dat bewijzen deze vier toptoestellen van de Duitse fabrikant Ritter. De snijmachines zijn ideaal voor het zelf snijden van brood, kaas, vlees, fruit en groenten. Daarbij zijn deze compacte toestellen beschikbaar in verschillende uitvoeringen én zeer gemakkelijk te bedienen.

Flinterdun snijden met de Sinus 1

De Ritter Sinus 1 kan écht alles aan. Heb jij graag flinterdunne sneetjes? Geen probleem! De snijdikte van de metalen Sinus 1 kan van ultrafijn tot zo’n 20 mm worden ingesteld. Snijd ook grotere producten met de verwijderbare restjeshouder. Het toestel kan in ook no time schoon worden gemaakt door de eenvoudige vormgeving.

Klik hier om producten in te laden

Automatisch snijden met de Fino 1

De Ritter Fino 1 is net als z’n broertje Sinus 1 een compact toestel. Wat De Fino 1 bijzonder maakt, zijn de twee verschillende bedieningsstanden. Voor een kleine hoeveelheid snijwaren gebruik je de korte werking, voor een grotere hoeveelheid gebruik je de continue werking. Deze laatste stand is trouwens geen grote moeite voor de Fino 1, je kunt het toestel tot wel vijf minuten in de continue stand laten draaien! De opvangschaal houdt je keuken proper en netjes!

Klik hier om producten in te laden

 

Professioneel versnijden met de Secura 9

De Ritter Secura 9 is een semiprofessionele snijmachine met een elegante uitstraling. De krachtige motor maakt het mogelijk om grote hoeveelheden moeiteloos te snijden. Het massieve metaal garandeert stabiliteit, een piekfijn snijresultaat en een lange levensduur. De Secura 9 wordt aangedreven door een 130 watt DC-motor.

Klik hier om producten in te laden

 

De eerste inklapbare snijmachine Elexa 7

De Ritter Elexa 7 is is de eerste, volledig metalen, inklapbare snijmachine! Eens ingeklapt, is de Elexa 7 slechts 10 cm breed, wat natuurlijk heel wat ruimte bespaart in de keuken. Het gekartelde, roestvrijstalen mes snijdt zowel flinterdunne plakjes als plakken van zo’n 14 mm. Een snelle reiniging is mogelijk dankzij de eenvoudige ontgrendeling van het mes en de slee.

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer