Alessi

Alessi zit steeds vol verrassingen! Het Italiaanse designmerk ontwikkelde een collectie voor de allerkleinsten: ‘Alessini’ is een reeks porseleinen kinderserviezen met leuke, speelse patronen: een ideale introductie tot de designwereld!

De ontwerper Alessandro Mendini, herbeleefde zijn kindertijd bij de creatie van Alessini’. Felle kleuren en speelse patronen staan centraal bij dit vrolijke porseleinen kinderservies. Aangezien Mendini de oudste actieve designer bij Alessi is, leek het voor Alberto Alessi – ironisch genoeg – een interessant gegeven om net hem dit project toe te vertrouwen.

Helemaal kidsproof

De lijn bestaat uit borden, schotels, kommen, bekers en bestek, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dankzij de afgeronde vormen kunnen kinderen ze gemakkelijk vasthouden. De mok heeft 2 handgrepen, zodat zelfs de kleinste kinderhandjes een stevige grip hebben. De rand van het bord werd lichtjes verhoogd zodat het voedsel netjes op het bord blijft liggen. En ook aan de stevigheid werd gedacht door te werken met beenderporselein, een bijzonder sterk soortporselein.

Speelse vormen

‘Con-centrici’ vond inspiratie in concentrische cirkels in de primaire kleuren rood, blauw en geel. Een echte kleurenexplosie dat van elke maaltijd een feest maakt!

Klik hier om producten in te laden

Confettimaaltijd

De ‘Proust’ collectie bestaat uit een speels bolletjesmotief die meteen doet denken aan confetti!

Klik hier om producten in te laden

Bestek op maat

Het bestek bestaat uit een mes, vork en lepel. Het afgeronde ontwerp is gebruiksvriendelijk en veilig!

Klik hier om producten in te laden

Reageer