Meer dan 100 jaar ervaring wordt gebundeld in de duurzame en hoogtechnologische “Demeyere Silver” reeks. De supergeleidende bodem zorgt voor een perfecte warmteverdeling. De dubbelwandige deksels garanderen behoud van warmte en vitamines. Demeyere Silver bezit alle kwaliteiten voor een optimaal kookresultaat.

 

SILVINOX® blijvend zilverwit 
Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.

TRIPLINDUC® tot 30% meer rendement op inductie
TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen.

INDUCTOSEAL® supergeleidende bodem
De ‘InductoSeal®’-bodem is gemaakt van 7 lagen. Een koperen schijf, hermetisch ingekapseld in de bodem, zorgt voor een optimale warmteverdeling en biedt een warmtegeleidende oppervlakte die tot 33% groter is dan bij een traditionele bodem. InductoSeal® laat gecontroleerd koken toe op lage verwarmingsposities en is energiebesparend. De capsule is hermetisch gelast op de zijkant van het product en zorgt voor extra hygiëne aangezien er geen water, vet of vuil in de bodem kan doordringen.

Dubbelwandig deksel
Dat een deksel gebruiken tijdens het koken veel energie bespaart, was u beslist nog niet ontgaan. De Demeyere Silverreeks is uitgerust met een extra isolerend dubbelwandig deksel, waardoor kostbare warmte en vitamines nog minder verloren gaan en de gaartijd verkort.

Ergonomische grepen
handig en hygiënisch De grepen zijn gemaakt van massief gegoten roestvrij staal 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische fornuizen. (Opgepast bij gas… vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken.) Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen.

Perfecte schenkrand
makkelijk en netjes in de keuken De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel vloeistoffen met een lage viscositeit (bv. water) als dikke sauzen kan uitgieten zonder te morsen.

 

7-PLYMATERIAL® perfecte temperatuurcontrole tot aan de rand
7-PlyMaterial® is een unieke technologie bestaande uit 7 materiaallegeringen met o.a. roestvrij staal en een hart van aluminium. Deze technologie wordt zowel in de bodem als in de zijkanten van de producten gebruikt en verzekert een optimale warmteverdeling tot aan de rand van het product en een perfecte controle over het bereidingsproces.

Voor het Demeyere Silver kookgerei biedt Demeyere 30 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten; 10 jaar garantie bij professioneel gebruik.

Klik hier om producten in te laden

Reageer