Breng je indoor kookkunsten naar buiten en kook zoals je gewend bent in open lucht en op open vuur met hiervoor specifiek ontwikkeld kookgerei. Een lekkere wok of een heerlijke saus voor bij je geroosterd vlees of vis maak je voortaan op je buitenkeuken. Demeyere, de Belgische specialist in kookgerei uit roestvrij staal, ontwikkelde het ideale gereedschap.

MEER INSPIRATIE, MEER MOGELIJKHEDEN
Je culinaire repertoire kent geen grenzen meer tijdens het koken buiten. Ontdek het volledig potentieel van je houtskool, gas BBQ of vuurschaal en upgrade je buitenkeuken naar een volwaardige kookbeleving. Een heerlijke wok, een zuiders suddergerecht met geroosterde ingrediënten maken plots deel van je zomerse avond. Of verras je gasten met een lekker dessert zoals een sabayon, ter plaatse geklopt. Buiten klaar? Ga binnen verder aan de slag met de inductiegeschikte Black 5 reeks.
Met Black 5 kookgerei kan je zoveel meer bereiken met je outdoor keuken.

DUURZAAM, GEZOND EN MOOI

Geen as meer in de je gerechten of oplaaiende vlammen door druipend vet. Geen wegwerp aluminium bakjes maar duurzame en PFAS-vrije tools die je koken transformeren naar een lekkere, gezonde keuken vol smaken en beleving.
Met de Black, 5 kook je outdoor telkens opnieuw zonder schrik voor beschadiging van je bestaand kookgerei.

MEER FUNCTIONALITEIT, MINDER ZORGEN
Perfectie is een mindset. Het ingenieuze roestvrijstalen Black 5 kookgerei is lichter en gebruiksvriendelijker dan gietijzer en biedt een betere hitteverdeling door de 5 lagen en aluminium kern dan de wegwerp alternatieven. Wie graag buiten kookt kan niet zonder deze tools.

DE PERFECTE AANVULLING
Een wok, sudderpan en een sauteuse zijn de ideale basis om dat lekker gegrilld gerecht aan te vullen. Zo kook jij een volledige maaltijd op je outdoor keuken. Ontdek de producten.

Klik hier om producten in te laden

Reageer