Onmisbare keukenhulp van De’Longhi met 7 kookfuncties en 3 bakplaten

De’Longhi lanceert de nieuwste grill van de familie: de multifunctionele MultiGrill CGH 1030D. Dankzij de zeven kookfuncties en de drie sets bakplaten zijn de mogelijkheden van het toestel erg uitgebreid: van het grillen van vlees, vis, gevogelte, groenten, panini’s tot het bakken van pannenkoeken en wafels. De extra grote bakplaten omvatten niet alleen een anti-aanbaklaag, ze zijn ook verwijderbaar en vaatwasbestendig en maken zo het gebruiksgemak volledig. Dit complete toestel is een onmisbaar item in de keuken van elke familie.

De zomerperiode is officieel aangebroken en dat staat garant voor last-minute etentjes of bezoek van vrienden of familie waarvoor je niet te veel tijd wil of kan doorbrengen in de keuken. Dankzij de MultiGrill CGH 1030D met een extra groot oppervlak (37x23cm; open 37x46cm) tover je moeiteloos iets lekkers tevoorschijn: of je nu gaat voor een zoete brunch met wafels en pannenkoeken, of lekkere bruschetta’s bij een aperitief, of wanneer een traditionele barbecue niet kan doorgaan omwille van regenweer, deze MultiGrill biedt de oplossing.

Digitale topgrill in jouw keuken
De MultiGrill van De’Longhi met 2.000W vermogen heeft maar liefst zeven kookfuncties: van een gewone grillfunctie, tot plancha functie en wafelgrill of een combinatie. De hoogte tussen de bakplaten kan afgesteld worden in drie verschillende niveaus (tot 10.5cm), afhankelijk van wat er tussen de grill ligt. Via de LED display kan de temperatuur en tijd elektronisch gecontroleerd worden en het toestel heeft zelfs een specifieke temperatuursstand voor wafels zodat die in optimale temperatuur gebakken kunnen worden.

Om de MultiGrill te reinigen kan je het vet met bijgevoegde schraper snel en eenvoudig in het opvangbakje verzamelen. De bakplaten én het opvangbakje zet je nadien gewoon in de vaatwasser en alles is meteen weer proper. Om het verhaal tenslotte compleet te maken, biedt de exclusieve applicatie van De’Longhi een waaier aan recepten en kooktips, die je stap voor stap begeleiden tijdens een bereiding met de MultiGrill CGH 1030D.

Klik hier om producten in te laden