In vele huishoudens is de warmhoudplaat niet meer van de tafel weg te denken: Je kunt er namelijk niet alleen de borden mee voorverwarmen, alle kommen en schotels worden er ook netjes mee warmgehouden tijdens de maaltijd waardoor je op elk ogenblik kunt bijscheppen zonder de tafel te verlaten en langer kunt genieten van jouw heerlijk warme maaltijd.

Het minpuntje van vele warmhoudplaten is echter dat er meestal te weinig plaats is om alles warm te houden. Fritel verwent ons nu met een XXL-oplossing met bijkomende snufjes!

De warmhoudplaat met een regelbare thermostaat

Klik hier om producten in te laden

Met een ruim oppervlak van 54 cm op 41 cm heb je voldoende plaats om én alle borden voor te verwarmen en nadien een grote ovenschotel met 2 tot 3 extra kommetjes warm te houden. Het toestel werkt met een snoer, maar dit heeft als voordeel datje de thermostaat steeds kunt bijregelen van 20° tot 130°C.

De draadloze warmhoudplaat

Klik hier om producten in te laden

Deze warmhoudplaat werkt dankzij het accumulatieprincipe: Een verwarmingssysteem werd in een massieve steen verwerkt. De steen wordt opgewarmd en geeft nadien zijn warmte geleidelijk af. Na slechts 15 minuten heeft de warmhoudplaat zijn temperatuur bereikt (tot 130° C) en kan het snoer verwijderd worden. Dankzij de praktische handvaten kan het toestel op een veilige manier op zijn plaats gezet worden met een werktijd van 2 uren.

Klik hier om alle producten van Fritel op Niwzi.be te leren kennen!

Reageer