De schenktemperatuur van een kwaliteitswijn is bepalend voor de ultieme smaaksensatie. Met de stijlvolle inbouwwijnkoelers van V-ZUG heeft uw wijn altijd de juiste temperatuur. Het nieuwste model heeft zelfs plek voor 83 flessen wijn.

De WineCooler zet met zijn prachtige ontwerp uw wijnflessen in de kijker. De twee flexibele temperatuurzones – één voor witte wijn en één voor rode wijn – stelt u los van elkaar tot op de graad nauwkeurig in. Het temperatuurbereik is 5 tot 18 °C. Speciaal hiervoor ontwikkelde compressoren zorgen ervoor dat de wijn stabiel en trillingvrij wordt opgeslagen.

De perfecte aanvulling
De WineCooler V6000 is een perfecte aanvulling op de ‘side-by-side’-oplossing voor koeling thuis, met de Jumbo koelkast en onze Iglu vriezer. Hij is ook 178 cm hoog en heeft geen handgrepen: gewoon even aantippen en de deur gaat open dankzij de TouchOpen. En sluiten gaat heel zachtjes en muisstil dankzij het SoftClose-systeem. Deze nieuwe wijnkoeler kan tot wel 83 flessen wijn op de optimale temperatuur koelen en omdat de wijnkoeler in de keuken is ingebouwd, hebt u de flessen wijn altijd bij de hand. Een mooi extraatje zijn de uitschuifbare houten rekken. Zo hebt u altijd een mooi zicht op alles wat nog gekoeld ligt.

Beproefde functies in een mooi jasje

De WineCooler V6000 met zijn spiegelglasfront past perfect in elke keuken zonder dat hij uit de toon valt. De glazen deur beschermt de wijn tegen het schadelijke uv-licht dat de kwaliteit van de wijn kan aantasten en binnenin zorgen vier moderne ledlampjes voor een homogene verlichting. De verlichting kan indien nodig ook aanblijven als de deur dicht is, zonder dat dit een invloed heeft op de binnentemperatuur. Zo vormen de flessen in de wijnkoeler een mooie blikvanger voor uw bezoek.

De WineCooler V6000 zal beschikbaar zijn in België vanaf juni 2020.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer