De Sprezzatura lifestyle has got it all, van nonchalant en makkelijk ogend tot eigenlijk heel goed over nagedacht. Italianen weten van aanpakken en daar heeft ook Barbecook kaas van gegeten. Sprezzatura op de barbecue betekent zoveel als doen uitschijnen dat alles heel nonchalant is bereid en samengesteld, maar niets is minder waar. Barbecook presenteert je de nieuwste snufjes om jouw barbecue(-ervaring) te voorzien van een upgrade. Deze hacks zijn makkelijk, maar toch doordacht, waarmee jij als chef kan uitpakken.

De Buddy to your Barbecook

Barbecueën is al lang uitgebreider geworden dan enkel bakken en braden. We gingen al even naar outdoor living en daarbij hoort een geëquipeerde buitenkeuken. Geef je (gas)barbecue daarom een extra maatje, zoals de Buddy. In combinatie met de Buddy wordt je barbecue het uitgeruste fornuis van de tuin, want het geeft je een ruim kookoppervlak uit roestvrij staal, extra opbergruimte binnenin en een ingebouwde flessenopener. Door de stevige zwenkwielen met rem kan je de Buddy overal plaatsen.

Klik hier om producten in te laden

Pizza Italia

Nog iets wat we aan de Italianen te danken hebben is hun rijke pizzacultuur. Die combineert Barbecook graag met onze liefde voor de barbecue. De universele pizzasteen uit vuurvaste klei zorgt ervoor dat pizza bakken in een (gesloten) barbecue een eenvoudig klusje wordt. Na het afkoelen is de steen ook snel met de hand schoon te maken.

Klik hier om producten in te laden

Hold the meat

Niet alles is even makkelijk op de barbecue te bereiden, weet Barbecook. Maar ook dat is omkeerbaar, zo tipt de barbecuespecialist haar brochettehouder, die meerdere spiezen vastklemt waardoor het extra makkelijk wordt om de controle te bewaren, een kiphouder om smaken zoals wijn, bier, bouillon… toe te voegen aan de kip met een vetopvangbakje en een rekje voor drumsticks. Daarop kan je zo’n 12 kippenboutjes tegelijk garen.

Klik hier om producten in te laden

Hold my tools

Twee tools in één, ook dat weet Barbecook voor jouw gebruiksgemak voor elkaar te krijgen. De opbergdoos voor barbecuetools uit bamboe (dat bovendien het FSC-label draagt) maakt van haar deksel een hygiënische en makkelijk afwasbare snijplank. Het neemt amper vocht op waardoor het materiaal niet vervormt en dus altijd zal passen. Bamboe zorgt er ook voor dat je messen niet snel bot worden.

Klik hier om producten in te laden

Alles op een rijtje

Wie slim aan het barbecueën slaat, heeft alles op een rijtje. Letterlijk. Met Barbecooks Hasselback Potatoes-snijset snij je de aardappelen tot ongeveer halverwege in gelijke plakjes, zo blijven ze onderaan heel en kan je ze eenvoudig opvullen met kaas, spek, kruiden… Door de dunne gleufjes kunnen de smaken tot diep in de aardappel doordringen en is hij sneller evenredig gaar.

Klik hier om producten in te laden

Zin in sappiger, malser én smaakvoller? De Marinade Injector maakt van marineren een koud kunstje en injecteert niet alleen je gerecht met een intense marinade, maar ook je smaakpapillen. Door de extra lange naald dringt de smaak van de marinade door tot in de kern van het vlees, de vis of de groenten. En daar waar klassiek marineren uren duurt, wordt de marineertijd met de Marinade Injector aanzienlijk verkort. Eén prik volstaat om overal goed door te dringen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer