Spazio, de innovatieve afzuigkap naar een ontwerp van Francesco Lucchese, overtuigde een jury van internationale professionals met gemak als winnaar van de Archiproducts Design Awards 2018.

De essentiële kenmerken om van een eenvoudig product een winnaar te maken zijn innovatiefunctionaliteit en esthetiek. Spazio heeft de jury in al deze aspecten tevreden gesteld, het traditionele concept van een afzuigkap in de keuken overwonnen en zichzelf voorgesteld als een echt meubelstuk.

De behoefte van de moderne leefkeuken

Met legplanken van matglas over zijn volledige lengte van 180cm is de Falmec Spazio van geen kleintje vervaardigd. Een ophangsysteem voor keukengerei houdt de keuken net en overzichtelijk. De LED-verlichting belicht het volledige werkblad.

Maar dat is nog niet alles. De dampkap beschikt over geïntegreerde USB-poorten en stopcontacten waarmee apparaten (zoals tablets, mobiele telefoons,…) kunnen opgeladen worden. Een tabletsteun zorgt ervoor dat jouw favoriete recepten netjes af te lezen zijn. Bovenop de Spazio kan zelfs een kruidentuintje gehouden worden zodat de verse kruiden steeds binnen handbereik zijn!

De exclusieve Carbon.Zeo filter van Falmec bestrijdt vet, geur én waterdamp op een uiterst doeltreffende manier. De revolutionaire en ultra-absorberende techniek bestaat uit 2 natuurlijke componenten: koolstof en zeoliet. Het versterkende effect dat ze op elkaar uitoefenen zorgt voor een optimale werking.

Spazio toont treffend de belangrijkste waarden van Falmec aan: streven naar uitmuntendheid, een unieke ervaring in de keuken en een betere dagelijkse levenskwaliteit in huis.

Ontdek de producten van Falmec via Niwzi.be en klik hier.

 

Reageer