Met de feestdagen die eraan zitten te komen, maakt iedereen in de wereld weer druk plannen om samen te komen en liefst in het gezelschap van zoete lekkernijen. Het wordt opnieuw een tijd van verwennerij en overvloed. En Parijs is hierbij dé stad bij uitstek. In samenwerking met de bekende interieurontwerpster India Mahdavi lanceert Nespresso speciaal voor deze gelegenheid zijn Limited Edition Festive collectie, geïnspireerd door de Parisian Gourmandise: van heerlijke Variations koffies tot een collectie tassen met een uniek en organisch design.

De smaken

De Variations koffies voor dit eindejaar zetten de traditionele smaak van Parijse zoetigheden in de kijker, waaronder macrons & praliné, aangevuld met de Paris Black, gebaseerd op de typische Parijse espresso.

India Mahdavi

Niemand beheerst het iconische kunstenaarschap beter dan India Mahdavi. Ze ontwierp eerder al de verpakking voor het Variatiions assortiment en de ORIGIN Collections accessoires en koos nu ook de displays voor in de winkel en de algemene communicatiecampagne. Mahdavi (woont en werkt in Parijs) mag haar naam onder enkel van de meest iconische moderne ruimtes zetten, zoals The Gallery van Sketch in Londen, Le Grand Restaurant van Jean François Piège in Parijs en APT in New York. Haar werk staat synoniem voor een elegant design en rijke kleurenpaletten.
Ze behandelt elke creatie als haute couture. De invloed van Mahdavi op de Nespresso Variations vertaalt zich in pastelkleurige tinten en speelse designs. Met 2 unieke gearomatiseerde limited edition koffies, een intense espresso en een assortiment koffietasjes heeft Mahdavi een collectie ontwikkeld voor de meest veeleisende koffie- en designliefhebbers.

Limited Edition Variations

Met Macaron en Praliné verrassen de Limited Edition Variations de koffieliefhebbers dit jaar met enkele typische Franse smaken. Dankzij deze unieke creaties waant iedereen – waar ook ter wereld – zich meteen in een Parijse patisserie. Elke jaar zetten de Festive Variations heerlijke smaken van het seizoen centraal. Voor het eerst is er – geheel naar Franse traditie – ook een Paris Black espresso voor wie houdt van een pure koffiesmaak. De collectie telt 2 gearomatiseerde Variations en een iconische zwarte koffie, elke met een aluminium capsule ontworpen door India Mahdavi.

 

Klik hier om alle toestellen te ontdekken die met de Limited Editions Variations kunnen gebruikt worden of maak kennis met de keuze van de Cuizine.be redactie:

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer